Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Aicina atbalstīt projektu par vienotu formu iegādi jaunajiem airētājiem

Projekta pieteicēja Elita Krūmiņa savā pieteikumā raksta : „Līdzdalības nodrošināšanai mums palīdz klubi, pašvaldības, sponsori, federācija un vecāki. Diemžēl jau vairākus gadus mums pietrūkst līdzekļu vienotu starta formu iegādei dalībai Baltijas valstu čempionātā, Eiropas un Pasaules čempionātos.  
Latvija ir īpaša. Līkumotas upes, dzidri ezeri, ražīgi lauki un bagāta zeme. Mums ir lieliskas balsis un raits deju solis! Un mums ir arī spēcīgi jaunieši, kuri ik gadu sasniedz ievērojamus rezultātus starptautiskajā sporta arēnā un ar godu nes mūsu Latvijas vārdu pasaulē! 

Mēs zinām, ka mums ir hokejs, basketbols un pludmales volejbols. Reizēm atceramies arī par futbolu, florbolu un BMX. Taču cik daudzi no mums zina, ka mums ir varena airētāju komanda, kura ik gadu no starptautiskām sacensībām atgriežas ar pulku medaļu? 2012.gadā vien mūsu sportisti izcīnīja sudraba medaļas Pasaules junioru čempionātā un bronzas - Eiropas junioru čempionātā. Un tas ir tikai starts.

Šo jauno sportistu, gluži tāpat kā lielai daļai citu sporta veidu pārstāvju, finansiālās iespējas ir ierobežotas. Taču sportisti ir mērķtiecīgi un optimistiski noskaņoti. Un, lai rastu finansējumu jaunu Latvijas izlases airētāju formu iegādei, nolēma piedalīties interneta labdarības portāla www.LabieDarbi.lv janvāra balsojumu konkursā.

Piedaloties balsojumu konkursā, lūdzam Jūsu atbalstu mūsu projekta īstenošanai - vienotu starta formu iegādei airētājiem, dalībai Baltijas, Eiropas un Pasaules čempionātos. Tas palīdzētu mums būt vienotākiem, glītākiem, samazinātu izdevumus vecākiem!”

Mums ir iespēja uzlabot šo situāciju un palīdzēt sasniegt vēl labākus rezultātus! Lai projekts saņemtu finansiālu atbalstu 1990 Ls apjomā sava mērķa realizēšanai, ikviena atbalstītāja palīdzība ir svarīga! Patlaban projekts ar 3234 lielu balsu atbalstu, atrodas 7. vietā. Ikviens līdzjūtējs ir aicināts atbalstīt to, bez maksas nobalsojot mājas lapā www.LabieDarbi.lv vai arī protālā www.draugiem.lv/labiedarbi.lv .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi