Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Aicina uz Sieviešu skrējiena āra treniņu 8.martā

8.martā Mežaparkā sievietes, kas rūpējas par savu izskatu, fizisko un garīgo labsajūtu un nolēmušas savas dzīves kvalitāti uzlabot skrienot vai soļojot, tiek aicinātas piedalīties šī gada pirmajā Sieviešu skrējiena āra treniņā.

Sieviešu skrējiens 1.maijā notiks jau otro gadu un ir kļuvis par lielāko sievietes pulcējošo skrējienu Latvijā. Pirmajā āra treniņā piedalīsies arī Sieviešu skrējiena vēstneses – Jolanta Strikaite, Laura Ikauniece, Santa Bindemane Mihelsone, Signe Meirāne un Inese Nagle.

Lai panāktu maksimāli labākus rezultātus, nepārslogotu organismu un neapdraudētu savu veselību, skrējienam vai iešanas disciplīnai nepieciešams iepriekš un savlaicīgi fiziski sagatavoties.  Iestājoties pavasarim raksturīgiem laika apstākļiem, Sieviešu skrējiena dalībnieces uzsāks trenēšanos ārpus telpām, Mežaparkā, ar treniņu jau 8.martā.

Pulcēšanās treniņam 8.martā plkst. 12:00 pie Rīgas ZOO skvēra. Pēc 8.marta āra treniņi Mežaparkā turpināsies katru trešdienu plkst. 18:30. Treniņa dalībnieces katrā treniņā kopīgi veiks dažādus iesildošus vingrinājumus un dosies skrējienā atbilstoši savām spējām pieredzējušu un aizrautīgu treneru vadībā. Visus deviņus Sieviešu skrējiena āra treniņus Mežaparkā vadīs Sieviešu skrējiena galvenais treneris Ralfs Upmanis kopā ar Nike Running Club treneriem - Arni Ozoliņu un Inesi Nagli.

Sieviešu skrējienam reģistrēties un ar distancēm iepazīties ikviena dalībniece var skrējiena mājas lapā www.sieviesuskrejiens.lv. Tāpat reģistrēties var arī Nike un Sportland veikalos. Dalībniecēm, reģistrējoties līdz 7.martam, vēl pieejama pazemināta dalības maksa: 7 eiro izvēloties 7km distances veikšanu ar laika kontroli, bet 5 eiro bez laika kontroles. Savukārt treniņa dalibniecēm iespēja reģistrēties par pazeminātu maksu būs vēl 8.martā, klātienē Mežaparka treniņā. Tuvojoties pasākuma norises dienai, dalības maksa pieaugs. Šogad, dalībniecēm reģistrējoties, tiek piedāvāta iespēja iegādāties arī skrējiena oficiālo T-kreklu un izveidot personalizētu skrējiena dalībnieces numuru - abus varēs saņemt pasākuma EXPO laikā. Ikviena dalībniece, uzrādot reģistrācijas apstiprinājuma īsziņu, saņems arī  20% atlaidi Nike preču iegādei Nike un Sportland veikalos.

Lai treniņu dalībnieces izbaudītu un gūtu vēl lielāku prieku no treniņu procesa un saviem sasniegumiem, Sieviešu skrējiena organizētāji kopā ar atbalstītājiem ir parūpējušies par vērtīgiem un katrai sievietei noderīgiem pārsteigumiem, dažādām aktivitātēm un kopīgu tējas baudīšanu āra treniņos. Katrā no tiem kādai no dalībniecēm būs iespējams laimēt skrējiena atbalstītāju dāvātās balvas. Savukārt kāda no visčaklākajām un aktīvākajām treniņu apmeklētājām savā īpašumā, noslēdzoties āra treniņiem, iegūs Life Fitness salokāmo skrejceļu F1 Smart 3165 eiro vērtībā, kas nodrošina treniņa iespējas mājas apstākļos uz saliekama un kompakta skrejceļa. Lai piedalītos skrejceļa izlozē, dalībniecei jāapmeklē vismaz 6 no āra treniņiem Mežaparkā, un kā apliecinājums savai aktīvai dalībai treniņā 24 stundu laikā savā Facebook kontā jāievieto bilde, kas uzņemta pie īpašas foto sienas treniņa laikā ar hashtag #SS7_konkurss un ir publiski apskatāma citiem Facebook lietotājiem. Lielās balvas saņēmēja tiks paziņota Sieviešu skrējiena apbalvošanas ceremonijā 1.maijā.

Tāpat jāatgādina, ka turpinot tradīcijas, arī iekštelpās, dažādos fitnesa klubos notiek īpašie Sieviešu skrējiena treniņi. Ikviena Sieviešu skrējiena dalībniece var apmeklēt treniņus fitnesa klubos DCH, „Veselības Fabrika“, „Panatta“, s/k „Centrs“, „Tornado“ un KRC „Jaunķemeri“ fitnesa centrā. Sporta klubs „Panatta“ Sieviešu skrējiena treniņus organizēs arī ārpus kluba telpām, Lucavsalā. Īpaši padomāts par treniņiem māmiņām ar mazuļiem. Viņas aicinātas apmeklēt tieši māmiņām domātos treniņus „Veselības Fabrikā“, kur par viņu mazuļiem treniņu laikā parūpēsies auklīte. Māmiņu treniņi notiek katru otrdienu plkst. 11:00. Viss treniņu kalendārais plāns un norises laiki atrodami pasākuma mājas lapā. Savukārt iedvesmai ikviens var ielūkoties Sieviešu skrējiena vēstnešu pirmā kopīgā treniņa iekštelpās video mirkļos Sieviešu skrējiena YouTube kanālā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi