Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Ar Latvijas labāko vieglatlētu līdzdalību Liepājā aizvadīs LVS kausa 2.posmu

10. un 11.maijā Liepājā, stadionā „Daugava”, tiks aizvadīts vieglatlētikas sacensību „LVS kauss” 2.posms, kas tiek organizēts kopā ar tradicionālajām starptautiskajām vieglatlētikas sacensībām „Liepājas kausi 2014”. Sacensības sportistiem sola vēl sīvāku konkurenci un skatītājiem – aizraujošākas cīņas. Abās dienās sacensību sākums plkst. 11.

Ikviens sporta līdzjutējs aicināts apmeklēt "LVS kausa" 2.posmu un "Liepājas kausus 2014", jo sacensības solās būt tiešām spraigas, un sportistiem ļoti būs nepieciešams līdzjutēju uzmundrinājums un atbalsts, lai sasniegtu savus visaugstākos rezultātus. Intriģējošākās cīņas gaidāmas jau sestdien, jo sacensību programma tiks uzsākta ar šķēpmešanu, kur sacentīsies Latvijas rekordists Vadims Vasiļevskis, kā arī perspektīvais Rolands Štrobinders.

Savukārt, 100 m un tāllēkšanas disciplīnās startēs LVS kausa 1.posma un Latvijas ziemas čempionāta 2014 divkārtējs uzvarētājs Elvijs Misāns. 10000 m distancē uz starta izies Latvijas labākā garo distanču skrējēja Jeļena Prokopčuka, kas mēģinās izpildīt normatīvu augustā Cīrihē notiekošajam Eiropas čempionātam vieglatlētikā. Savukārt sacensību apritē 1500 m distancē pēc traumas izārstēšanas atgriezīsies liepājniece Poļina Jeļizarova. Savu dalību sacensībās apstiprinājuši arī sportisti no Krievijas un Lietuvas.

Ikvienās sacensībās būtisks ir arī balvu fonds. "LVS kausa" ieskaitē ar balvām no atbalstītājiem Nike un SiS tiks apbalvoti katras disciplīnas pirmo 3 vietu ieguvēji sieviešu, vīriešu un meiteņu, zēnu konkurencē. "Liepājas kausi 2014" ieskaitē pirmo vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar kausu un diplomu, otrā un trešā vieta - ar diplomu un sponsoru balvām. Uzvarētāji vīriešu un sieviešu konkurencē stafetes skrējienos, 400m/b un tāllēkšanas disciplīnās iegūs 100 EUR naudas balvu. Sportists ar visaugstvērtīgāko rezultātu tiks apbalvots ar speciālbalvu 100 EUR apmērā.

Īpašs pārsteigums sagādāts arī sacensību apmeklētājiem. Sacensību laikā, sestdien,10.maijā, no plkst. 12:00 līdz 14:00 stadiona "Daugava" teritorijā sacensību līdzjutēji un ikviens interesents ar uzstādītas elektroniskās mērierīces palīdzību varēs pārbaudīt savus spēkus 30m sprinta distancē. Īpaši savus spēkus izmēģināt tiek aicināti bērni, kas par distances veikšanu tiks pie pārsteiguma balvas no Haribo, kā arī labākie savās vecuma grupās (4. – 12.g.v.) tiks apbalvoti ar balvām no veikalu tīkla "Sportland".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi