Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Čempioni Cēsu alus/Lekrings izšķirošajā mačā iekļūst Latvijas čempionāta pusfinālā

Pagājušās sezonas spēcīgākā komanda "Cēsu alus"/"Lekrings" ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, piektajā, spēlē otrdien ar rezultātu 11:5 (3:2, 4:0, 4:3) savā laukumā pieveica "Ķekavas" florbolistus.Līdz ar to sērijā cēsnieki triumfēja ar rezultātu 3-2, sasniedzot sacensību ceturtdaļfinālu.Vien pirmās trešdaļas pēdējā minūtē "Cēsu alus"/"Lekrings" komanda izvirzījās vadībā ar rezultātu 3:2, bet otrajā trešdaļā guva trīs bezatbildes vārtus un turpinājumā noveda cīņu līdz uzvarošām beigām.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Emīls Dzalbs, Kārlis Bulmeistars un Gatis Liepiņš, bet ar vienu precīzu metienu un trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Artūrs Jurševskis.Par labāko spēlētāju "Cēsu alus"/"Lekrings" komandā kļuva Liepiņš, bet "Ķekavai" - Toms Mežotnis.Pusfinālā "Cēsu alus"/"Lekrings" tiksies ar RTU/"Inspecta" komandu, kas ceturtdaļfinālā ar 3-0 pieveica Liepājas klubu "Kurši".Tāpat pusfinālā jau iekļuvusi "Lielvārde", kas ar 3-0 pieveica "Bausku". Viņiem pretī stāsies Kocēnu "Rubenes" un "Rīgas" pāra uzvarētāji, kas izšķirošo, piekto, spēli aizvadīs trešdien.Šogad par uzvaru vīriešu virslīgas regulārajā turnīrā cīnījās 14 komandas - par divām vairāk nekā pērn. Pēc divu apļu regulārā čempionāta izslēgšanas cīņām kvalificējās astoņas labākās komandas. Pēc tam ceturtdaļfināli un pusfināli tiks aizvadīti līdz vienas komandas trim uzvarām, par bronzas medaļām notiks tikai viens mačs, bet čempioni tiks noskaidroti sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām.Aizvadītajā sezonā "Lekrings" komanda par valsts čempioni vīriešu konkurencē kļuva piekto reizi vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi