Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Divi vadošie Latvijas pāri sasniedz ceturtdaļfinālu PČ Standartdejās senioriem

Nedēļas nogalē Antverpenē notikušajā pasaules čempionātā Standartdejās (ST) Senioriem I (35 g. un vecāki) labi nostartējuši divi mūsu vadošie pāri šajā vecumā. Marko Ricoto un Alīna Kļonova vairāk nekā simts pāru konkurencē ieguva dalītu 18.-19.vietu, bet rīdzinieki Gatis un Jūlija Simsoni ierindojās 27.vietā. Līdz ar to otro gadu pēc kārtas Latvija ceturtdaļfinālā bija pārstāvēta ar diviem pāriem, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pagājušajā gadā pasaules čempionātā Vācijā pirmo reizi diviem Latvijas pāriem izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu, Gatim un Jūlijai Simsoniem (“Dancers”) izcīnot 14.vietu, bet Marko Ricoto ar Alīnu Kļonovu ieņemot dalītu 19.-20.vietu. Arī šogad abi mūsu labākie senioru pāri gada svarīgākajās sacensībās, kas tika aizvadītas Beļģijā, iekļuva ceturtdaļfinālā. Tā kā astotdaļfinālā sīvajā cīņā par iekļūšanu nākamajā kārtā pieci pāri, kuru vidū mūsējo nebija, ar vienādu punktu skaitu dalīja 24.-28.vietu, tad ceturtdaļfinālā iekļuva 28 pāri ierasto 24 vietā.

Marko ar Alīnu nostartēja gandrīz identiski kā 2019.gadā un atkal ieguva vienādu punktu skaitu ar Lietuvas čempioniem, šoreiz dalot 18.-19.vietu. Dažus punktus mazāk nopelnīja un blīvajos rezultātos 27.vietā ierindojās Gatis ar Jūliju, kuri ceturtdaļfinālā dejoja jau sesto reizi. Vairāk nekā pusi konkurentu apsteidza un astotdaļfinālu sasniedza rīdzinieki Uldis Šimens/Una Klapkalne (U dance), kuriem 44.vieta.

Latīņamerikas dejās divi Latvijas pāri pasaules čempionātā ceturtdaļfinālā ir dejojuši vienreiz, kad 2018.gadā ASV Kalvis un Dina Deaki ieguva 18.vietu, bet Viktors un Svetlana Kisili ieņēma 22.vietu.

Pārliecinoši visās dejās pirmo vietu ieguva un otro gadu pēc kārtas par čempioniem kļuva Krievijas pāris Dmitrijs Vorobjovs un Oksana Skripņika, kuri izcīnīja uzvaru arī “Baltic Grand Prix” sacensībās Rīgā 2017. un 2018.gadā. Sudraba un bronzas medaļas nopelnīja Vācijas pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi