Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Dobelnieki un ZZS sagaida Ščerbatihu ar dāvanām

Skanot dziesmām akordeona pavadījumā, no Pekinas olimpiskajām spēlēm mājās ceturtdienas pēcpusdienā sagaidīts bronzas medaļu izcīnījušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs. Nedaudz samulsis par lielo sagaidītāju skaitu, Viktors steidza atbildēt uz jautājumiem. “Es nevaru atnākt un smaidīt, ja zinu, ka viss bija manās rokās,” sarūgtināts par neizmantoto iespēju bija svarcēlājs. “Par nākotni jārunā ar treneri. Viss ir viņa rokās.”

“Es viņam teicu, ka pašam būs jāizlemj par karjeras turpināšanu vai pārtraukšanu. Viktors paliks ar komandu tikai vēl nezinām kādā statusā,” nākotnes plānu iezīmēja treneris Eduards Andruškēvičs.

Sagaidīt medaļnieku ieradies bija arī V.Ščerbatiha partijas biedrs, ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis, kurš Viktoru nokrāva ar neskaitāmām dāvanām. “Viņš izdarīja visu ko varēja. Mēs lepojamies ar viņu,” aiz lietišķās A.Brigmaņa sejas slēpās liels prieks par Viktora paveikto. A.Brigmanis pastāstīja, ka frakcijas kolēģi V.Ščerbatihu ir sagaidījis ZZS līderis un zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, kā arī vairāki deputāti, kas uzdāvinājuši laivu un makšķeri, lai sportists beidzot varētu atpūsties. V.Ščerbatihu lidostā sagaidīja arī dobelnieki, kuru vidū bija slimnīcas galvenais ārsts Andrejs Spridzāns, Dobeles rajona padomes priekšsēdis Gints Kaminskis.

Nedaudz amizanta situācija izvērtās ar medaļu, kura bija aizceļojusi uz komandas busiņu. Tad nu Viktoram nācās mērot ceļu ārā no lidostas, lai interesentiem izrādītu izcīnīto balvu. Demonstrējot medaļu, V.Ščerbatihs solīja spožu turpinājumu BMX riteņbraucējiem: “Rītdien būs medaļa, iespējams pat zelta. Baigi patika kā viņi [Māris Štrombergs un Artūrs Matisons] brauca.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi