Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Eiropas čempionāta kandidātu sarakstā arī Olijars

Vieglatlēti nedēļas nogalē Kuldīgā sadalīs Latvijas čempionāta medaļas, bet vairāki izlases kandidāti Tallinā startēs sacensību seriāla Kuldliiga 3.posmā. Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) valde pirmdien nosauks izlases sastāvu startam Eiropas čempionātā telpās Turīnā no 6. līdz 8.martam.Pretrunīga informācija pienāk par Staņislava Olijara ziemas plāniem. Nedēļas sākumā izplatījās ziņa, ka Olijars telpās nestartēšot un visu uzmanību veltīšot augstvērtīga rezultāta sasniegšanai pasaules čempionātā augustā Berlīnē.

"Nezinu, no kurienes šāda informācija. Piektdien runāju ar treneri Ludmilu Olijari, un viņa izteicās, ka Stasis sestdien gatavojas skriet sacensībās Tallinā," Dienai skaidroja izlases galvenais treneris Edvīns Krūms. Viņš pieļauj Olijara braukšanu arī uz Turīnu. "Ja Stasis sestdien uzrādīs labu rezultātu, neizslēdzu viņa startu Eiropas čempionātā."

Piektdien sacensību mājas lapā starta protokolā iepretim Olijara uzvārdam gan bija trīs burti DNS, kas nozīmē, ka sportists nestartēs. "Tas vēl neko nenozīmē. Pagaidīsim līdz sestdienai," intrigu ap Latvijas labāko barjerskrējēju cenšas saglabāt Krūms. Pērn Valensijā pasaules čempionātā telpās Olijars izcīnīja bronzas medaļu. Eiropas čempionātā viņš būtu Latvijas vienīgais reālais pretendents uz medaļu.

Uz Turīnu plānots vest četrus sportistus. Par nopietniem braucējiem pagaidām var nosaukt sprinteres Jekaterinu Čekeli un Lieni Puriņu, kā arī daudzcīņnieci Aigu Grabusti (vēl gan nav saņemts oficiāls apstiprinājums viņas iekļaušanai pieccīņas dalībnieču skaitā). No starta atteikušies sprinteris Rolands Arājs un 800 m skrējējs Dmitrijs Jurkevičs, kuri izpildījuši normatīvu. "Jurkevičs nedēļas nogalē skries Birmingemā. Varbūt viņš vēl pārdomās, jo īsti nesaprotu, kāpēc viņš atteicies," cerību nezaudē Krūms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi