Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: Savainotais Gulbis nepabeidz cīņu ar Beneto

Ernestam Gulbim nav izdevies iekļūt Francijas atklātā tenisa čempionāta otrajā kārtā. Svētdien pirmās kārtas spēlē pret francūzi Žiljēnu Beneto Latvijas tenisists guva kājas traumu un trešā seta sākumā pārtrauca cīņu.  Pirmajos divos setos Gulbis bija zaudējis 4:6 un 2:6, trešajā Beneto bija vadībā 1:0.

Gulbis cīņu ar Beneto nepabeidza sastiepta augšstilba muskuļa dēļ

Jau pirmajā geimā Ernests zaudēja savu servi, ļaujot sāncensim izvirzīties vadībā, taču ceturtajā geimā atspēlējās un panāca 2:2. Kad rezultāts bija 3:3, Gulbis servējot pieļāva vairākas kļūdas un Beneto vēlreiz pārņēma vadību. Deficītu Ernestam atspēlēt vairs neizdevās.

Veiksmīgs Gulbim nebija arī otrā seta sākums. Īsti nesanāca ne serves, ne “saīsinātās bumbas”, kuras viņš bija demonstrējis pēdējo nedēļu turnīros, un Beneto trešajā geimā vēlreiz vinnēja Ernesta servi – 1:2.

Pēc nākamā geima Gulbis pieprasīja fizioterapeita palīdzību. Kādā no epizodēm Latvijas tenisists neveiksmīgi paslīdēja un sastiepa augšstilba muskuli. Dažas minūtes vēlāk Ernests cīņu turpināja, taču bija acīmredzams, ka trauma traucē viņam laukumā darboties ar pilnu jaudu.

Ļoti stabili un precīzi spēlējošais Beneto vēlreiz vinnēja latvieša servi un ātri vien pabeidza arī otro setu.

Trešajā setā Gulbis ar sāpju grimasēm sejā vēl mēģināja cīnīties, taču pēc zaudētās serves pirmajā geimā apsveica Francijas tenisistu ar uzvaru.

Gulbis šonedēļ pasaules rangā ieņem 27.vietu un čempionātā bija izlikts ar 23.numuru, bet Beneto – 39.pozīciju. Līdz šim savā starpā viņi nebija tikušies.

Ļoti neveiksmīgajā dienā Latvijas tenisam zaudējumu piedzīvoja arī Anastasija Sevastova, kura divos setos ar 2:6, 2:6 zaudēja zviedrietei Johannai Larsonei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi