Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Graudiņa/Kravčenoka sasniedz Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālu

Latvijas vadošās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piektdien droši sasniedza Majoros notiekošā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) rīkotā Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālu. Latvijas duets, kurš izlikts ar astoto numuru, astotdaļfināla cīņā ar 2-0 (21:17, 21:19) pārspēja turnīra 17.numuru Elsu Makmilanu un Paulu Soriju Gutjeresu no Spānijas, tiekot pie ceturtā panākuma līdz šim četros turnīrā aizvadītos mačos.

Spēles sākums bija līdzīgs, tiesa, mājinieces vienu brīdi nokļuva iedzinējos ar 6:8, taču pēc tehniskā pārtraukuma, kurā devās esot vadībā 11:10, veica vairāku punktu izrāvienu, panākot 17:14, beigās droši uzvarot pirmo setu.

Savukārt otrā seta pirmajā daļā Graudiņai/Kravčenokai neizdevās nosargāt četru punktu pārsvaru (8:4), ļaujot pretiniecēm panākt izlīdzinājumu. Tomēr Latvijas pludmales volejbolistes turpinājumā saglabāja minimālu pārsvaru, tuvu beigām esot vadībā ar 17:15. Pēc tam, kad spānietes kļūdījās un izsita bumbu autā, mājinieces tika pie divām mačbumbām, otro no tām arī izmantojot.

Spānietes izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā piektdien ar 2-0 (21:17, 21:19) pārspēja ar 31.numuru izliktās ukrainietes Innu un Irinu Mahno.

Ceturtdaļfinālā Graudiņa/Kravčenoka sestdien tiksies ar vācietēm Šantali Laburēru un Jūliju Zudi no Vācijas, kuras turnīrā izliktas ar pirmo numuru. Viņas, līdzīgi kā Latvijas sportistes, apakšgrupu kārtā izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs un uzreiz iekļuva astotdaļfinālā, kurā ar 2-1 (21:12, 21:17) pārspēja Madeleinu Mepelinku un Sofiju van Gesteli no Nīderlandes, kurām bija 15.numurs.

Kravčenoka/Graudiņa izcīnīja uzvaras visās trijās apakšgrupu turnīra spēlēs, nodrošinot pirmo vietu grupā un automātisku ceļazīmi uz astotdaļfinālu.

Sievietēm ceturtdaļfināli un pusfināli tiks aizvadīti sestdien, bet cīņas par medaļām - svētdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi