Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis ar uzvaru pār Isneru sāk Montekarlo Masters 1000 turnīru

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Montekarlo _Masters 1000 _sērijas turnīra pamatsacensību pirmās kārtas mačā otrdien ar rezultātu 4-6, 6-2, 6-3 pieveica augumā raženo amerikāni Džonu Isneru, kurš vēl svētdien triumfēja Hjūstonas ATP sacensībās.

Otrajā kārtā Gulbis jau trešdien sacentīsies ar argentīnieti Huanu Monako, kurš Hjūstonas turnīra pusfinālā piekāpās tieši Isneram. Argentīnas tenisists Montekarlo turnīra pirmajā kārtā ar 6-4, 6-0 uzvarēja slovāku Martinu Kližanu. 

Savukārt trešajā kārtā sekmīgākajam sportistam iespējams duelis ar ATP ranga līderi Novāku Džokoviču.

Pirmo geimu Gulbis uzvarēja pārliecinoši, bet otrajā latvietis jau ieguva trīs breikbumbas, nevienu gan nespējot izmantot. Savukārt turpinājumā jau iniciatīvu negaidīti pārņēma Isners, divas reizes laužot Gulbja servi un panākot 1-4. 

Kaut abiem tenisistiem ikdienā galvenā priekšrocība ir spēcīga serve, sestajā geimā arī Latvijas tenisists spēja lauzt pretinieka servi, bet pēc tam pietuvojās līdz 3-4. Arī astotajā geimā Gulbim bija vairākas breikbumbas, tomēr šoreiz Isners spēja būt veiksmīgāks un nokļuva geima attālumā no uzvaras setā. 

Pēc uzvarēta geima pie savas serves arī desmitajā geimā Gulbis uzvarēja pirmajās divās izspēlēs, tomēr ar to nebija pietiekami un setā cieta neveiksmi ar 4-6. 

Otrā seta sākumā tenisisti iztika bez breikiem, bet pēc piektā geima Isners ņēma medicīnisko pauzi. Uzreiz pēc tās Gulbis pārņēma iniciatīvu - jau nākamajā geimā lauza pretinieka servi, vēlāk uzvarēja arī savu servi, bet astotajā geimā pie pretinieka serves neļāva Isneram uzvarēt nevienā izspēlē. Tas latvietim deva panākumu otrajā setā ar 6-2. 

Trešā seta sākumā Gulbis ātri panāca 3-0, bet pēc šī pavērsiena spēle ritēja lēnāk. Turpinājumā vairs tenisisti pie breikbumbām vairs netika, un latvietis noslēdza setu savā labā ar rezultātu 6-3, triumfējot arī visā mačā.

Par panākumu Gulbis sev garantējis 45 ATP ranga punktus. 

Šobrīd ATP pasaules rangā Gulbis ieņem 56.vietu, bet Isners atrodas 23.pozīcijā un dalībai turnīrā saņēma speciālo ielūgumu jeb "wild card", jo izteica vēlmi tajā spēlēt jau pēc pieteikumu termiņa beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi