Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis atgūst septiņas pozīcijas ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, atguvis septiņas pozīcijas un tagad ieņem 140.vietu, kā arī spējis atgūt vietu dubultspēļu sarakstā.

Pagājušajā nedēļā Gulbis startēja Francijas pilsētā Orleānā notikušajā Challenger sērijas turnīrā, kur vienspēlēs tika līdz ceturtdaļfinālam, bet dubultspēlēs pārī ar vadošo lietuvieti Ričardu Beraņķi sasniedza pusfinālu, tomēr savainojuma dēļ no turnīra izstājās.

Šajā nedēļā Gulbim bija plānots spēlēt Challenger sērijas turnīrā Beļģijā, taču savainojums viņam liedzis to īstenot.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Andis Juška atguvis četras vietas un tagad ieņem 377.pozīciju, Deniss Pavlovs pakāpies par astoņām vietām uz 655.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus zaudējis 13 vietas un pašlaik ar pieciem punktiem ieņem 1177.pozīciju. Vēl ATP vienspēļu rangā 1397.vietā atrodas Miķelis Lībietis, bet Krišjānis Stabiņš, Arkādijs Slobodkins un Oskars Vaskis dala 1558.vietu.

Ranga pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņa

Pirmo vietu saglabājis šveicietis Rodžers Federers, otrais joprojām ir iepriekšējais ranga līderis Novāks Džokovičs no Serbijas, bet trešais ir ASV atklātā čempionāta uzvarētājs Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Tikai ceturtais joprojām ir savainotais spānis Rafaels Nadals, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, sestais ir čehs Tomašs Berdihs, bet septīto vietu ieņem Žo Vilfrīds Tsongs no Francijas.

Astotajā pozīcijā joprojām atrodas argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram seko Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, bet pirmo desmitnieku tagad noslēdz Huans Monako no Argentīnas, kurš apsteidzis amerikāni Džonu Isneru.

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova jaunākajā WTA vienspēļu rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējusi trīs pozīcijas un pašlaik atrodas 161.vietā. Sevastovas kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 408 ranga punkti. Pēdējās trīs nedēļās viņa turnīros nav piedalījusies, rangā šajā laikā zaudējot 12 vietas.

Tikmēr Diāna Marcinkēviča jaunākajā vienspēļu rangā zaudējusi sešas vietas un atkāpusies uz 253.pozīciju, bet iepriekš ieņemtā 247.vieta bija viņas karjeras rekords.

Savukārt 15 gadus vecā Jeļena Ostapenko pakāpusies par trim vietām uz 915.pozīciju, bet dubultspēļu speciāliste Līga Dekmeijere pēc aizpagājušajā nedēļā piedzīvotā kritiena par 105 vietām tagad atguvusi divas pozīcijas un ieņem 998.vietu. Tikmēr 17 gadus vecā Laura Gulbe, kura ir Latvijas vadošā tenisista Ernesta Gulbja pusmāsa, atkāpusies uz 1164.vietu.

WTA ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas

Pirmajā vietā joprojām atrodas baltkrieviete Viktorija Azarenka, otrā ir Marija Šarapova no Krievijas, bet trešo pozīciju ieņem poliete Agņeška Radvanska. Ceturto vietu saglabā ASV atklātā čempionāta uzvarētāja amerikāniete Serēna Viljamsa, kurai seko čehiete Petra Kvitova un Angelika Kerbere no Vācijas.

Septītajā vietā atrodas itāliete Sāra Erani, astotā joprojām ir Ķīnas tenisiste Na Li, kurai seko austrāliete Samanta Stosura, bet pirmo desmitnieku noslēdz francūziete Mariona Bartolī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi