Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis ATP rangā atkāpjas vēl par četrām pozīcijām

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējis vēl četras pozīcijas un tagad ieņem 159.vietu. Gulbja kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 336 ranga punkti.

Pagājušajā nedēļā Gulbis nevienā turnīrā nepiedalījās, bet šonedēļ viņš plānojis startēt Vīnes ATP World Tour 250 sērijas turnīrā, kur pirmajā kārtā tiksies ar indieti Somdevu Devarmanu. Pretinieks jaunākajā ATP rangā zaudējis 45 vietas un šobrīd ieņem 579.pozīciju.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Andis Juška zaudējis divas vietas un tagad ieņem 383.pozīciju, Deniss Pavlovs atkāpies par četrām vietām uz 657.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus atguvis četras vietas un pašlaik ar pieciem punktiem ieņem 1168.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1381.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1392.vietu, Arkādijs Slobodkins un Oskars Vaskis dala 1566.vietu.

Ranga pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņa

Pirmo vietu saglabājis šveicietis Rodžers Federers, otrais joprojām ir Novāks Džokovičs no Serbijas, bet trešais ir Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Tikai ceturtais joprojām ir savainotais spānis Rafaels Nadals, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, bet uz sesto vietu pakāpies čehs Tomašs Berdihs, kurš apsteidzis Žo Vilfrīdu Tsongu no Francijas.

Astotajā pozīcijā joprojām atrodas argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram pirmā desmitnieka noslēgumā seko Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs un vēl viens argentīnietis Huans Monako.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Pavlovs un Juška. Šonedēļ Pavlovs saglabājis 344.pozīciju, bet Juška joprojām ieņem 371.vietu.

Tikmēr Gulbis jaunākajā rangā zaudējis divas vietas un tagad ieņem 752.pozīciju, Vaskis, kurš dubultspēļu rangā aizpagājušajā mēnesī atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1251.pozīcijā, Lībietis ieņem 1284.vietu, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži pēc kritiena dala 1552.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi