Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis ATP rangā saglabā 136.pozīciju; Juškam neliels kāpums

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā jaunākajā ATP pasaules rangā saglabājis 136.vietu, bet Andis Juška piedzīvojis kāpumu par divām pozīcijām. Gulbja kontā vienspēļu rangā joprojām ir 404 ranga punkti.

Līdz kalendārā gada beigām turpinās norisināties vien zemākās raudzes starptautiskie turnīri, bet Gulbis atgriezties apritē plāno nākamā gada februārī, izlaižot Austrālijas atklāto čempionātu.

Tikmēr Juška pakāpies divas vietas augstāk un tagad ieņem 341.pozīciju, Deniss Pavlovs noslīdējis par divām pozīcijām uz 663.vietu, bet Mārtiņš Podžus zaudējis sešas vietas un pašlaik ar četriem punktiem ieņem 1251.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1396.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1406.vietu, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ieņem attiecīgi 1565. un 1773.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas, jo augstākās raudzes sacensību sezona ir beigusies.

Pirmais ir serbs Novāks Džokovičs, kurš novembra vidū svinēja uzvaru sezonas noslēguma turnīrā un otro reizi pēc kārtas gadu noslēdza kā pasaules pirmā rakete. Otro vietu ieņem šveicietis Rodžers Federers, no kura ranga pirmo vietu Džokovičs atguva novembra sākumā, bet trešais ir Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Tikai ceturtais ir savainojuma dēļ sezonas beigas izlaidušais spānis Rafaels Nadals, piektajā pozīcijā ir cits Spānijas pārstāvis Davids Ferrers, bet sestais ir Deivisa kausa ieguvējs Čehijas izlases sastāvā Tomašs Berdihs. Septītais pašlaik ir argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas.Devītais ir Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, bet labāko desmitnieku noslēdz Rišārs Gaskē no Francijas.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Juška, kurš pakāpies par vienu pozīciju un atrodas 318.vietā, bet 355.vietu ieņem Pavlovs.

Tikmēr Gulbis jaunākajā dubultspēļu rangā zaudējis piecas vietas un tagad ieņem 768.pozīciju. Vaskis, kurš dubultspēļu rangā augustā atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1242.pozīcijā, Lībietis ieņem 1282.vietu, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1531.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi