Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis ATP rangā zaudē 52 vietas un noslīd uz 119.pozīciju

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējis 52 pozīcijas un tagad ieņem 119.vietu. Ārpus ranga pirmā simtnieka latvietis nonācis pirmo reizi kopš 2009.gada septembra. Gulbja kontā ir 466 ranga punkti.

Pagājušajā nedēļā Gulbis Austrijas pilsētā Kicbīelē notikušajā ATP World Tour 250 sērijas turnīrā tika vien līdz otrajai kārtai. Tā kā pērn Gulbis šajā nedēļā uzvarēja Losandželosas ATP World Tour 250 sērijas turnīrā, viņš neaizstāvēja 230 pirms gada nopelnītos ranga punktus.

Gulbis šosezon uzvarējis 12 no 25 aizvadītajiem ATP mačiem, turklāt viņš nespēja kvalificēties Londonas olimpiskajām spēlēm.

No pārējiem Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Andis Juška zaudējis piecas vietas un tagad ieņem 377.pozīciju, Deniss Pavlovs atkāpies par piecām pozīcijām uz 624.vietu, bet Mārtiņš Podžus pašlaik ar trim punktiem ieņem 1331.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas.

Pirmo vietu ieņem Vimbldonas čempionāta uzvarētājs šveicietis Rodžers Federers, otrais ir iepriekšējais ranga līderis Novāks Džokovičs no Serbijas, bet trešais ir spānis Rafaels Nadals. Ceturto vietu joprojām ieņem Vimbldonas čempionāta finālists skots Endijs Marejs, piekto pozīciju saglabājis spānis Davids Ferrers, sestais joprojām ir francūzis Žo Vilfrīds Tsonga, bet septīto vietu saglabājis čehs Tomašs Berdihs.

Astoto vietu joprojām ieņem Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, devīto vietu saglabājis argentīnietis Huans Martins del Potro, bet pirmo desmitnieku noslēdz argentīnietis Huans Monako.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi