Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis cīņas Parīzē trešdien turpinās pret mājinieku Monfisu

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis trešdien Francijas Atklātajā čempionātā aizvadīs otrās kārtas spēli pret mājinieku Gēlu Monfisu. Cīņa notiks kā trešā sacensību centrālajā kortā un tās sākums paredzams ne ātrāk kā pulksten 16 pēc Latvijas laika.

Sezonas otrajā prestižās Grand Slam sērijas turnīrā Ernests pirmajā kārtā pārliecinoši ar 6:1, 7:6 (7:4), 6:3 apspēlēja brazīlieti Rožeriu Dutru Silvu, bet Monfiss dramatiskā piecu setu cīņā pieveica pasaules sesto raketi čehu Tomāšu Berdihu. Francūzis ar 7:6 (10:8), 6:4 uzvarēja pirmajos divos setos, taču pārsvaru zaudēja – 6:7 (3:7), 6:7 (4:7). Izšķirošā seta galotnē viņš tomēr spēja dot pēdējo triecienu un uzvarēja ar 7:5.

26 gadus vecais Monfiss vēl pirms gada bija stabils pasaules ranga labāko divdesmitnieka spēlētājs, bet lielāko daļu 2011. gada viņš bija labāko desmitniekā (karjeras rekords – 8.vieta). Tiesa, pēdējā laikā viņu vajājušas traumas, tāpēc viņš noslīdējis uz 81. pozīciju. Pēdējā laikā gan atraktīvais sportists sasniedzis ļoti labu formu un uzvarējis 10 no pēdējām 11 spēlēm. Tostarp, gatavojoties Francijas Atklātajam čempionātam, viņš triumfēja turnīrā Bordo un tika finālā Nicā.

Līdz šim Gulbis pret Monfisu nav spēlējis.

Pēc otrdienas lietavām, kuru dēļ ievērojami aizkavējās daļa pirmās kārtas spēļu, trešdienas rīts Parīzē atausis saulains. Tiesa, dienas laikā tiek paredzēti nokrišņi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi