Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Gulbis divos setos zaudē Vavrinkam

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis trešdien piedzīvoja zaudējumu otrās kārtas spēlē Montekarlo Masters turnīrā, kurā viņš ar 1:6 un 4:6 zaudēja pasaules ranga 20.numuram Staņislasam Vavrinkam no Šveices.

Pirmais sets Gulbim aizritēja neveiksmīgi. Vavrinka guva punktus pie Gulbja serves otrajā un ceturtajā geimā, kā arī pārliecinoši uzvarēja savās serves izspēlēs, un latvietis ātri vien nonāca zaudētājos ar 0:5. Tikai sestajā geimā Gulbim izdevās tikt pie pirmā punkta, taču jau nākamajā izspēlē Vavrinka ātri vien pielika setam punktu. Pirmajā setā uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešamas tikai 23 minūtes.

Otro setu Gulbis sāka krietni apņēmīgāk. Viņš izvirzījās vadībā ar 2:1, bet ceturtajā geimā tuvu tam, lai gūtu punktu pie Vavrinkas serves. Cīņa ritēja ļoti līdzīgi, bet rezultāts auga punkts punktā. Astotajā geimā Gulbis zaudēja punktu savā serves izspēlē. Pēc bija tuvu punktam pie pretinieka serves, taču zaudēja ne tikai visu pārsvaru geimā, bet arī setā - 4:6.

Šī Gulbim bija pirmā tikšanās ar Vavrinku, kurš šobrīd noslēdza pasaules ranga pirmo divdesmitnieku, taču pirms diviem gadiem ieņēma pat devīto pozīciju. Gulbis pašreiz ieņem 44.pozīciju pasaules rangā.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Gulbis nopelnīja 45 punktus ATP pasaules rangā.

Astotdaļfinālā Vavrinka tiksies ar turnīra galveno favorītu Novāku Džokoviču, kurš ar 6:2 un 6:3 apspēlēja francūzi Florānu Serā.

Vēl cīņas nākamajā kārtā turpinās spāņi Huans Karloss Ferero (9.), Davids Ferrers (11.) un Tomijs Robredo (12.), kā arī vācietis filips Pecšners.

Turnīra prēmiju fonds ir 2,227 miljoni eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi