Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis jaunākajā ATP rangā saglabā 38.vietu

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis iepriekš ieņemto 38.vietu. Gulbja kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 1026 punkti, kas ir tikpat, cik iepriekšējā rangā. 

Pagājušajā nedēļā Gulbis atklāja zāliena sezonu, aizkļūstot līdz Vācijā notikušā Halles "ATP World Tour 250" sērijas turnīra otrajai kārtai, savukārt šonedēļ viņš turnīros nestartē, gatavojoties dalībai gaidāmajā Vimbldonas čempionātā. 

No citiem Latvijas tenisistiem rangā Andis Juška atguvis trīs vietas un ieņem 435.pozīciju, Mārtiņš Podžus atkāpies par divām pozīcijām un ieņem 771.vietu, bet Deniss Pavlovs, kurš aktīvo karjeru beidzis, atguvis trīs vietas un ieņem 1123.pozīciju. 

Vēl ATP vienspēļu rangā 1447.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1456.vietu, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ierindojas attiecīgi 1600. un 1821.pozīcijā. 

Tāpat pagājušajā mēnesī debiju ATP vienspēļu rangā piedzīvoja Mārtiņa Podžus dvīņubrālis Jānis, kurš ar vienu ranga punktu ieņem 1936.vietu. 

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas 

Pirmais rangā joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kurš Francijas atklātajā čempionātā nepārvarēja pusfinālu, bet otro vietu ieņem brits Endijs Marejs, kurš traumas dēļ prestižajās sacensībās nestartēja. Viņam gan tuvākajā laikā nav jāaizstāv daudz punktu, tāpēc paredzams, ka vismaz līdz Vimbldonas turnīram Marejs šo vietu saglabās. Savukārt trešais ir slavenais šveicietis Rodžers Federers. 

Ceturtais rangā ir Francijas atklātā čempionāta finālists Davids Ferrers no Spānijas, bet piektais ir sacensību uzvarētājs Rafaels Nadals no Spānijas. Sestais ATP rangā joprojām ir Deivisa kausa ieguvējs Čehijas izlases sastāvā Tomašs Berdihs, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas un argentīnietis Huans Martins del Potro. Devītais ir Rišārs Gaskē no Francijas, bet pirmo desmitnieku noslēdz šveicietis Staņislass Vavrinka. 

Pagājušajā nedēļā par ATP tūres turnīru uzvarētājiem Londonā un Hallē kļuva attiecīgi Marejs un Federers.

Tikmēr ATP čempionu rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti ATP turnīros, Gulbis joprojām atrodas 27.pozīcijā. 

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko pozīciju ieņem Juška, kurš zaudējis divas pozīcijas un ir 464.vietā. Gulbis atkāpies par divām vietām un ieņem 761.pozīciju, bet Vaskis, kurš pagājušā gada augustā dubultspēļu rangā atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1259.pozīcijā. 

Vēl dubultspēļu rangā atrodas Lībietis, kurš ieņem 1298.vietu, Pavlovs atrodas 1540.vietā, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1594.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi