Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis jaunākajā ATP rangā saglabā 56.vietu; šonedēļ startē Montekarlo Masters

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis iepriekš ieņemto 56.vietu. Gulbja kontā vienspēļu rangā pašlaik ir 791 punkts, kas ir tikpat, cik iepriekšējā rangā.

Pagājušajā nedēļā latvietis turnīros nestartēja, gatavojoties dalībai prestižajās Montekarlo Masters 1000 sērijas sacensībās, kur viņa pretinieks pirmajā kārtā šonedēļ būs amerikānis Džons Isners.

Pats Isners pirms došanās uz Montekarlo kļuva par Hjūstonas ATP World Tour 250 sērijas turnīra uzvarētāju, pasaules rangā saglabājot 23.vietu.

No citiem Latvijas tenisistiem rangā Andis Juška atkāpies par vienu vietu uz 389.pozīciju, Mārtiņš Podžus piedzīvojis kritienu par trim pozīcijām uz 816.vietu, nespējot saglabāt viņa karjeras rekordvietu, bet Deniss Pavlovs, kurš šai sezonai nav aktīvi gatavojies, zaudējis vienu vietu un ieņem 1009.pozīciju.

Vēl ATP vienspēļu rangā 1398.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1407.vietu, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ieņem attiecīgi 1569. un 1765.pozīciju.

Ranga labāko tenisistu vidū izmaiņas nav notikušas

Pirmais joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, kurš trešo gadu pēc kārtas triumfēja Austrālijas atklātajā čempionātā. Otro vietu ieņem brits Endijs Marejs, trešais ir šveicietis Rodžers Federers, bet ceturto pozīciju ieņem spānis Davids Ferrers.

Piektajā vietā ir Rafaels Nadals no Spānijas, bet sestais ir Deivisa kausa ieguvējs Čehijas izlases sastāvā Tomašs Berdihs. Septītais ir argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas. Devītais ir Rišārs Gaskē no Francijas, bet labāko desmitnieku noslēdz Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko pozīciju ieņem Juška, kurš zaudējis četras pozīcijas un ieņem 413.vietu, bet Pavlovs atguvis astoņas pozīcijas un ir 724.vietā.

Tikmēr Gulbis jaunākajā dubultspēļu rangā ieņem 748.vietu. Vaskis, kurš dubultspēļu rangā pagājušā gada augustā atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1237.pozīcijā, Lībietis ieņem 1275.vietu, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1506.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi