Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis pēc pusotra gada pārtraukuma atgriežas ATP ranga vadošo 50 tenisistu vidū

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc divu pamatturnīra kārtu pārvarēšanas Barselonas ATP 500 turnīrā uzlabojis savu situāciju ATP vienspēļu rangā - šonedēļ latvietis tajā ieņem 47.vietu, kas ir par sešām pozīcijām augstāk nekā nedēļu iepriekš. Gulbja rēķinā ir 885 punkti.

Latvietis TOP 50 tenisistu vidū atgriezies pirmo reizi kopš 2011.gada oktobra, kad ieņēma 49.vietu. Šonedēļ Gulbim paredzēts starts Minhenes ATP 250 turnīrā, kur 1.kārtā gaida spēkošanas ar ATP ranga 42.raketi Jarko Nieminenu no Somijas. Četrās savstarpējās spēlēs trīs uzvaras svinējis Gulbis. Šī dueļa uzvarētājs 2.kārtā tiksies ar vācieti Tomiju Hāsu, kurš turnīrā izlikts ar 3.numuru.

Par trim pozīcijām rangā pakāpies Andis Juška (382.), bet sešu vietu kāpums Mārtiņam Podžum (810., karjeras rekords). Deniss Pavlovs ATP rangā ieņem 1050.vietu (-42 pozīcijas), Miķelis Lībietis atrodas 1398.pozīcijā (+1), Krišjānis Stabiņš 1405.vietā (+3), Oskars Vaskis - 1568. (+4), bet Arkādijs Slobodkins ar vienu ATP ranga punktu ieņem 1755.vietu (+9).

Vadošo tenisistu vidū izmaiņas nav notikušas. Ranga līderis arvien ir serbs Novaks Džokovičs, kuram seko šveicietis Rodžers Federers un brits Endijs Marejs. Ceturtais ir spānis Davids Ferers, kuram seko tautietis Rafaels Nadals un čehs Tomašs Berdihs. Labāko desmitniekā atrodas arī argentīnietis Huans Martins del Potro, francūži Žo Vilfrīds Tsonga un Rišārs Gaskē, kā arī Janko Tipsarevičs no Serbijas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi