Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis pēc triumfa Sanktpēterburgā ielaužas ATP ranga labāko trīsdesmitniekā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc uzvaras Sanktpēterburgas ATP 250 turnīrā atguvis vēl deviņas pozīcijas ATP vienspēļu rangā, šonedēļ pakāpjoties uz 27.vietu pasaulē. Latvieša kontā ir 1386 punkti.

Svētdien Gulbis Sanktpēterburgas turnīra finālā ar rezultātu 3-6, 6-4, 6-0 salauza spāņa Giljermo Garsijas-Lopesa pretestību. Latvietis nu savā karjerā triumfējis visos četros ATP līmeņa vienspēļu finālos, kurus viņš sasniedzis. Uzvara ļāvusi pirmo reizi kopš 2011.gada februāra ielauzties pasaules labāko trīsdesmitniekā. Iepriekš Gulbis TOP 30 atradās no 2010.gada maija līdz 2011.gada februāra beigām. Viņa karjeras rekords aizvien ir 21.vieta.

Vēl no Latvijas tenisistiem vienspēļu rangā 466.vietu ieņem Andis Juška, bet uz 678.pakāpies Miķelis Lībietis. Mārtiņš Podžus atrodas 739.vietā, seko viņa Brālis Jānis (1158.), Mārcis Garūts (1473.), Deivids Jukša (1499.) un Krišjānis Stabiņš (1983.).

Vadošo desmitniekā bez izmaiņām 

Pirmo vietu aizvien ieņem serbs Novaks Džokovičs, kuram seko spānis Rafaels Nadals un Lielbritānijas pārstāvis Endijs Marejs. Ceturtais ir vēl viens spānis Davids Ferers, piektais - leģendārais šveicietis Rodžers Federers, bet labāko sešinieku noslēdz čehs Tomašs Berdihs. Aiz viņa rangā seko argentīnietis Huans Martins del Potro, francūži Žo Vilfrīds Tsonga un Rišārs Gaskē, kā arī Šveices tenisists Staņislass Vavrinka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi