Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis: Pirmajā kārtā vēlējos spēcīgu pretinieku

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šīgada trešā Grand Slam turnīra - Vimbldonas čempionāta - pirmajā kārtā vēlējies spēlēt ar spēcīgu pretinieku, jo tas viņu vairāk motivē.

Kā ziņots, Vimbldonas čempionāta pirmās kārtas mačā pirmdien Gulbis ar rezultātu 7-6 (7:4), 7-6 (7:5), 7-6 (7:4) uzvarēja spēcīgo čehu Tomašu Berdihu, kurš bija izlikts ar sesto numuru.

"Redzēju izlozes rezultātus un ļoti nopriecājos, jo pirmajā kārtā vēlējos spēlēt ar spēcīgu pretinieku. Tas mani daudz vairāk motivē, it īpaši jau pirmajā kārtā," Gulbja izteicieni pēc uzvaras pār Berdihu citēti laikrakstā Chicago Tribune. "Ja mans pretinieks būtu bijis ATP rangā vēl augstāku vietu ieņemošs tenisists, arī pret to man nebūtu iebildumu. Cīņā ar Berdihu jutos ļoti labi."

Pēdējā laikā Gulbis daudz strādā ar savu jauno treneri Ginteru Bresniku, jo latvietis vēlas atgriezties tādā līmenī, kāds bija pirms pāris gadiem.

"Ja godīgi, tad treniņus neizbaudu, taču, ja ir īstais treneris, kurš spēj motivēt, un es saprotu, kāpēc tik smagi jāstrādā, tad rezultāti ātri vien parādīsies," teica Gulbis. "Pamazām sāku saprast, kas man ir nepieciešams."

"Pagājušajā mēnesī ļoti daudz laika pavadīju kortā un treniņos. Māla sezonā skatījos video no savas spēles, kādu piekopu 2007. un 2008.gadā - toreiz man bija pavisam citāda tehnika. Viss ir ļoti vienkārši - ja sportists trenējas, tad rezultāti būs, bet, ja netrenējas, tad augstu rezultātu nebūs," atzina Gulbis.

Vimbldonas turnīra 3.kārtā Gulbis trešdien tiksies ar Polijas sportistu Jeržiju Janoviču (ATP 136.), kurš pirmās kārtas mačā pirmdien ar 3-6, 6-3, 6-3, 6-3 pārspēja itāli Simoni Bolelli. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi