Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gulbis saglabā savu pozīciju ATP rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc ceturtdaļfināla sasniegšanas Indianvelsas Masters turnīrā saglabājis savu 22.vietu ATP rangā. Latvieša rēķinā ir 1690 punkti.

Februāra beigās Gulbis ATP rangā pakāpās līdz rekordaugstajai 18.pozīcijai, bet jau nedēļu vēlāk labāko divdesmitnieku atstāja. ATP čempionu rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti, latvietis atrodams pat 13.pozīcijā.

Jau ziņots, ka aizvadītajā nedēļā Gulbis sekmīgi startēja Indianvelsā, kur ceturtdaļfinālā gan divos setos taibreikā atzina amerikāņa Džona Isnera pārākumu. Lai pakāptos augstāk rangā, šajā mačā bija nepieciešams uzvarēt. Šonedēļ latvietis startēs Maiami Masters, kur līdz šim viņam nav veicies pārāk spoži - tikai viena uzvara piecās spēlēs.

Ranga galvgalī aizvien atrodas spānis Rafaels Nadals, bet serbs Novaks Džokovičs pēc triumfa Indianvelsā ievērojami samazinājis punktu starpību līdz līderim. Trešais ir šveicietis Staņislass Vavrinka, ceturtais - spānis Davids Ferrers. Četrinieks savas pozīcijas divu nedēļu laikā nav mainījis. Uz piekto vietu pakāpies Indianvelsas finālists Rodžers Federers, sestais brits Endijs Marejs, bet par divām vietām zemāk noslīdējis čehs Tomašs Berdihs. Desmitnieku noslēdz argentīnietis Huans Martins del Potro, francūzis Rišārs Gaskē un jau minētais Isners, kurš pēc pusotra gada pārtraukuma atkal iekļuvis starp pasaules vadošajiem desmit tenisistiem.

No pārējiem Latvijas tenisistiem visaugstāk atrodas Andis Juška (634.), bet 700.pozīciju ieņem Mārtiņš Podžus. Astoņas vietas zemāk atrodas Miķelis Lībietis, bet kāpums par 161 pozīciju Jānim Podžum - 893.vieta. Deividam Jukšam 1438.pozīcija, Mārcis Garūts 1494.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi