Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Gulbis uzvar spāni Himeno-Traveru, sasniedzot Maskavas turnīra ceturtdaļfinālu

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiekošā ATP World Tour 250 sērijas turnīra jeb Kremļa kausa izcīņas pirmajā mačā ceturtdien ar 6-3, 7-6(7:3) uzveica spāni Danielu Himeno-Traveru. Tādējādi Gulbis sasniedzis turnīra ceturtdaļfinālu.Gulbis pirmā seta laikā izmantoja vienu no trim iespējām lauzt pretinieka servi, bez lielām grūtībām 40 minūšu laikā uzvarot.

Otrā seta sākumā viņš vēlreiz lauza spāņa servi, tobrīd setā panākot 2-1 savā labā, bet vēlāk jau 4-2 un 5-3. Devītajā geimā spānis vēl prata uzvarēt un panāca 4-5, bet pēc tam pirmo reizi mačā lauza Gulbja servi (5-5). Pēc ilgākas spēkošanās latvietis prata panākt 6-5 savā labā, bet sekojošajā 12.geimā Himeno-Travers ātri izvirzījās priekšā ar 40:0 un panāca 6-6.

Taibreikā gan latvietis neatstāja pretiniekam daudz izredžu, triumfējot ar 7:3, bet visā pusotru stundu ilgušajā mačā ar 6-3, 7-6(7:3).

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Gulbis saņēmis 45 ATP ranga punktus un 22 880 ASV (~18 065 eiro) dolāru naudas balvu. Sacensību ceturtdaļfinālā latvietis piektdien tiksies ar itāli Andreasu Sepi, kurš izlikts ar astoto numuru, bet pusfinālā vairs nav iespējama spēkošanās ar šī turnīra galveno favorītu Milošu Raoniču no Kanādas, kurš ceturtdien ar 3-6, 6-4, 3-6 piekāpās lietuvietim Ričardam Beraņķim.

Gulbis, kurš pašlaik pasaules rangā atrodas 13.vietā, turnīrā izlikts ar trešo numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu, bet pasaules ranga 112.vietā esošais Himeno-Travers pirmajā kārtā pirmdien ar 7-5, 6-3 apspēlēja čehu Jirži Veseliju, kurš ATP rangā ieņem 71.vietu.

Gulbis ar Himeno-Traveru līdz šim bija ticies vienu reizi, šī gada aprīlī Barselonas ATP World Tour 500 sērijas turnīrā apspēlējot pretinieku ar rezultātu 7-5, 7-6 (7:1).



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi