Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis uzveic Verdasko un Barselonā sasniedz 3.kārtu

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Spānijas pilsētā Barselonā notiekošā ATP World Tour 500 sērijas turnīra pamatsacensību otrās kārtas mačā otrdien nepilnas pusotras stundas laikā ar 6-3, 6-4 divos setos pārspēja spāni Fernando Verdasko, sasniedzot trešo kārtu.

Pirmajās divās izspēlēs pie savas serves Gulbim punkti nāca salīdzinoši grūti, bet ceturtajā geimā pie Verdasko serves latvietis atspēlējas un ar savu pirmo iespēju lauza sāncenša servi, panākot 3-1 savā labā. Nākamajā geimā Gulbis ļoti pārliecinoši panāca jau 4-1 savā labā, bet septītajā geimā latvietis otro reizi pēc kārtas pie savas serves nezaudēja nevienā izspēlē un panāca 5-2 sev par labu. Verdasko punkti pie savas serves nāca daudz grūtākā cīņā, kas ļāva Gulbim pirmajā setā triumfēt ar 6-3, lai arī ilgstošajā devītajā geimā latvietim nācās atspēlēt vienu breikbumbu.

Otrajā setā cīņa turpina ritēt līdzvērtīgi, bet labākā iespēja tikt pie breika Verdasko bija ceturtajā geimā, kad ilgstoša spēkošanās dāvāja divas breikbumbas, tomēr neviena no tām netika izmantota. Pārējos geimos abi tenisisti pie savas serves darbojās pārliecinoši, tādējādi pēc sešiem geimiem rezultāts bija 3-3. Arī nākamajos divos geimos kopējā aina laukumā nemainījās, rezultātam kļūstot 4-4. Lūzumu Gulbis panāca devītajā geimā, kad ar otro mēģinājumu lauza Verdasko servi, bet geimu vēlāk nodrošināja panākumu visā mačā.

Trešajā kārtā ATP ranga 53.numurs Gulbis tiksies ar kanādieša Miloša Raoniča (izlikts ar 5.numuru) un francūža Eduāra Rožē-Vaselēna dueļa uzvarētāju. Par kvalifikācijas pārvarēšanu un 3.kārtas sasniegšanu Gulbis nopelnījis jau 55 ATP ranga punktus.

Gulbis šo turnīru sāka no kvalifikācijas sacensībām, kurās tika pie divām pārliecinošām uzvarām pār spāni Polu Toledo Bague un Matvē Midelkopu no Nīderlandes. 

Savukārt pamatsacensību pirmajā kārtā latvietis ar 7-6 (7:4), 6-2 pieveica čehu Radeku Štepaneku. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi