Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Gulbis: Vairāki ranga pirmā simtnieka tenisisti vispār nemāk spēlēt

Vairāki pasaules tenisa ranga pirmā simtnieka tenisisti vispār nemāk spēlēt, un Latvijas sportists Ernests Gulbis apņēmies pierādīt, ka ir labāks par viņiem.

Pagājušajā gadā Gulbis zaudēja vietu ranga pirmajā simtā, bet pēc vairākiem salīdzinoši sekmīgiem turnīriem šonedēļ viņš jau pakāpies līdz 109.pozīcijai. 

Šonedēļ Gulbis piedalās ASV notiekošajā Delribīčas ATP World Tour 250 sērijas turnīrā, kurā pārvarējis trīs kvalifikācijas kārtas, un pamatsacensību pirmajā mačā otrdien sacentīsies ar mājinieku Džeimsu Bleiku. 

"Biju šokā, kad paskatījos, kas atrodas ATP ranga simtniekā," pēc kvalifikācijas pārvarēšanas Gulbis atzina intervijā portālam sun-sentinel.com. "Tur ir daži puiši, kurus es pat nezinu. Atvainojos, bet uzskatu, ka vairāki no viņiem nemāk spēlēt tenisu." 

"Nezinu, kā viņi iekļuvuši simtniekā. Domāju, ka esmu ievērojami labāks par viņiem, un vēlos sev to pierādīt," stāstīja Gulbis. Latvietis atzinis, ka viņam ir iepaticies spēlēt un beidzot viņš izbauda tenisu.

"Šis ir pirmais gads, kad tiešām vēlos spēlēt tenisu," teica Gulbis. "Sāku izbaudīt tenisu arvien vairāk. Godīgi sakot, pirms tam man tas tā nepatika. Esmu sasniedzis vairākas skaistas uzvaras un izbaudu to."

Iepriekš Gulbis bija atzinis, ka drīzumā varētu beigt karjeru, bet nu viņš atzīst, ka varētu spēlēt vēl kādus piecus gadus. 

"Acīmredzot tas ir garīgas dabas jautājums. Kad Gulbis ienāca tūrē, uzskatīju, ka viņš iekļūs ranga labāko desmitniekā," par Gulbi izteicies kādreizējais amerikāņu tenisists Džimijs Ariass. "Viņš tam nav bijis pat tuvumā, bet nākotnē viņš var sasniegt lielas lietas." 

"Mans mērķis ir uzvarēt ko tiešām lielu," uzsvēra latvietis. "Ja ne šogad, tad nākamajā, bet man jāturpina strādāt tā, kā to esmu darījis pēdējo pusgadu." 

Kā ziņots, tieši Delribīčā Gulbis 2010.gadā izcīnīja pirmo no saviem diviem ATP raudzes tituliem, bet ATP rangā līdz šim viņš nav spējis pakāpties augstāk par 21.pozīciju, ko sasniedza 2011.gada februārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi