Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis viegli sasniedz Sanktpēterburgas ATP 250 turnīra pusfinālu

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Sanktpēterburgas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra vienspēļu sacensību ceturtdaļfināla mačā piektdien viegli stundas laikā ar 6-1, 6-2 pārspēja spāni Roverto Bautistu Agutu.Pirmajā geimā pie savas serves Gulbis zaudēja tikai vienā izspēlē, bet otrajā geimā ieguva pirmo breiku mačā, kad pie rezultāta 40:30 izmantoja vienīgo iekrāto breikbumbu.

Nākamajā geimā pie savas serves latvietis atkal piekāpās tikai vienā izspēlē, bet ceturtajā geimā ieguva trīs breikbumbas. Tās visas Bautista spēja atspēlēt, seta izskaņā tika galā ar vēl vienu Gulbja breikbumbu, bet ar piekto mēģinājumu latvietim tomēr izdevās otro reizi pēc kārtas lauzt sāncenša servi.

Otrā seta ievadā abi tenisisti uzvarēja pa vienam geimam pie savas serves, bet trešajā geimā Gulbis pēc divu breikbumbu neizmantošanas tika arī pie trešās iespējas un panāca 2-1 savā labā. Nākamajā geimā latvietis kārtējo reizi pie savas serves zaudēja tikai vienā izspēlē un panāca divu punktu pārsvaru. Pēc vēl viena pārliecinoša snieguma pie savas serves pēc sešiem geimiem Gulbis atradās vadībā ar 4-2, bet geimu vēlāk ieguva divas breikbumbas. Izmantojis otro no tām, latvietis panāca jau 5-2 savā labā, bet sekojušajā geimā nodrošināja panākumu, vēl vienu reizi ļaujot pretiniekam uzvarēt tikai vienā izspēlē.

Pusfinālā Gulbs tiksies ar poli Mihalu Pšišesniju, kurš piektdien trīs setos ar 7-6(7), 1-6, 6-3 uzveica čehu Lukašu Rosolu.

Gulbis šo gadu aizvada sekmīgi un ATP rangā pašlaik ieņem 36.vietu, bet turnīrā izlikts ar sesto numuru. Pirmajā kārtā viņš trešdien ar 6-0, 6-1 sagrāva krievu Mihailu Jelginu, bet ceturtdien aizvadītajā otrajā kārtā ar 6-3, 1-6, 6-3 pieveica Igaunijas labāko tenisa spēlētāju Jirgenu Zopu.

Par pusfināla sasniegšanu latvietis ticis pie 90 ATP vienspēļu ranga punktiem un gandrīz 23 tūkstošiem ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi