Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis Vimbldonā sāks pret ATP ranga 67.numuru Rožē-Vaselēnu

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Vimbldonas čempionātā Lielbritānijā, kas sāksies nākamajā nedēļā, pirmajā kārtā tiksies ar francūzi Eduāru Rožē-Vaselēnu, liecina piektdien notikušās izlozes rezultāti. 

Pamatturnīra pirmā kārta tiks izspēlētā pirmdien un otrdien, bet precīzs Gulbja un Vaselēna mača laiks vēl nav zināms. 

Franču tenisists pasaules tenisa rangā šobrīd atrodas 67.vietā, bet Gulbis - 38. Abi sportisti kortā līdz šim tikušies četras reizes un visos mačos pārāks izrādījās Latvijas tenisists. 

Viņu pēdējā sasvstarpējā cīņa notika marta sākumā, kad Gulbis francūzi divos setos uzvarēja Delrejbīčas ATP turnīra finālā.

Gulbis ielozēts vienā atzarā ar Rožē-Vaselēnu, viņa tautieti Žo Vilfrīdu Tsongu un beļģi Dāvidu Gofēnu. Tādējādi uzvaras gadījumā Gulbim Vimbldonas otrajā kārtā būs jāmērojas spēkiem vai nu ar pasaules ATP ranga septīto raketi Tsongu, kurš turnīrā izlikts ar sesto kārtas numuru, vai arī ranga 85 vietas īpašnieku Gofēnu.

Tajā pašā laikā septiņkārtējais Vimbldonas uzvarētājs šveicietis Rodžers Federers (izlikts ar trešo numuru) un divkārtējais šī turnīra čempions spānis Rafaels Nadals (izlikts ar piekto numuru) ielozēti kā potenciālie pretinieki sacensību ceturtdaļfinālā. 

Izloze nesa labas ziņas šā brīža pasaules pirmajai raketei serbam Novākam Džokovičam (izlikts ar pirmo numuru), jo ar otro numuru izliktais Endijs Marejs ir tajā pašā atzarā, kur Federers un Nadals. Tādējādi Džokovičs varēs izvairīties no saviem sīvākajiem pretiniekiem līdz pat finālam. 

Ar ceturto numuru šajā turnīrā ir izlikts spānis Davids Ferrers. 

Tikmēr Vimbldonas sieviešu turnīrā ar pirmo numuru būs izlikta WTA ranga līdere Serēna Viljamsa no ASV, kurai sekos baltkrieviete Viktorija Azarenka un 2004.gada Vimbldonas sacensību čempione Marija Šarapova no Krievijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi