Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gulbis zaudējis divas pozīcijas jaunākajā pasaules rangā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējis divas pozīcijas un tagad ieņem 38.vietu.

Gulbja kontā pašlaik ir 1046 ranga punkti, kas ir par 25 mazāk, nekā bija pirms nedēļas publicētajā rangā.

Pagājušajā nedēļā latvietis startēja Hamburgas "ATP World Tour 500" sērijas turnīrā Vācijā, kur viņš bija starp izsētajiem tenisistiem un sacensībās iesaistījās no otrās kārtas, taču tajā piekāpās kvalifikācijas turnīru pārvarējušajam čeham Janam Hajekam.

Šonedēļ latvietis turnīros nestartēs.

No citiem Latvijas tenisistiem rangā Andis Juška atguvis vienu vietu un ieņem 428.pozīciju, Mārtiņš Podžus atkāpies par 12 pozīcijām uz 732.vietu, nespējot nosargāt augstāko vietu savā karjerā, bet Deniss Pavlovs, kurš aktīvo karjeru beidzis, atguvis trīs vietas un ieņem 1189.pozīciju.

Tāpat ATP vienspēļu rangā 1455.vietā atrodas Miķelis Lībietis, Krišjānis Stabiņš ieņem 1466.vietu, Mārtiņa Podžus dvīņubrālis Jānis ir 1511.vietā, bet Oskars Vaskis un Arkādijs Slobodkins ierindojas attiecīgi 1614. un 1852.pozīcijā.

Labāko tenisistu desmitniekā izmaiņas nav notikušas.

Ranga galvgalī joprojām ir Vimbldonas čempionāta finālists Novāks Džokovičs no Serbijas, kuram seko Vimbldonas uzvarētājs Endijs Marejs no Lielbritānijas. Savukārt trešais joprojām ir spānis Davids Ferrers.

Ceturtais rangā ir vēl viens spāņu tenisists Rafaels Nadals, kuram ranga punkti vairs nav jāaizstāv līdz pat nākamā gada februārim, bet Rodžers Federers no Šveices aizpagājušajā nedēļā no labāko četrinieka izkritis pirmoreiz kopš 2003.gada jūnija un joprojām atrodas vien piektajā vietā.

Sestais ATP rangā joprojām ir Deivisa kausa ieguvējs Čehijas izlases sastāvā Tomašs Berdihs, bet septītais ir argentīnietis Huans Martins del Potro. Astotais joprojām ir Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas, bet devīto un desmito vietu saglabājuši Rišārs Gaskē no Francijas un Staņislass Vavrinka no Šveices.

Pagājušās nedēļas ATP turnīros uzvaras laurus plūca itālis Fabio Fonjīni, kurš uzvarēja Hamburgas ATP World Tour 500 sacensībās, un horvāts Ivo Karlovičs, kurš triumfēja Bogotas ATP World Tour 250 turnīrā Kolumbijā.

Tikmēr ATP čempionu rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti ATP turnīros, Gulbis zaudējis divas vietas un ieņem 31.pozīciju.

Dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko pozīciju ieņem Juška, kurš atguvis divas pozīcijas un ir 455.vietā. Par piecām vietām pakāpies Gulbis, kurš ieņem 759.pozīciju.

Vaskis, kurš pagājušā gada augustā dubultspēļu rangā atgriezās pēc 11 gadu pārtraukuma, atrodas 1274.pozīcijā, Lībietis ieņem 1316.vietu, Pavlovs atrodas 1517.vietā, bet dvīņubrāļi Jānis un Mārtiņš Podži dala 1627.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi