Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Gulbja neveiksmju sērija turpinās arī Austrālijā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis piedzīvojis neveiksmi 2012. gada Australian Open turnīrā, četros setos ar 6:2, 1:6, 2:6, 2:6 zaudējot francūzim Mišelam Lodrā, tādējādi nepārvarot turnīra 1.kārtu.

Spēli ar servi uzsāka Mišels Lodrā, taču pirmajā geimā uzvaru guva E.Gulbis. Arī pie savas pirmās serves E.Gulbis spēja uzvarēt geimā, panākot 2:1. Trešajā geimā uzvarētāju noteica pēc breika, kurā veiksmīgāks bija M.Lodrā, vienu punktu atspēlējot. Francijas tenisists uzvaru spēja gūt pie savas serves arī piektajā geimā, tomēr setā pārāks ar 6:2 bija E.Gulbis.

Otrais sets latviešu sportistam izvērtās daudz bēdīgāk. Lai arī pirmos geimus pie savām servēm uzvarēja katrs no tenisistiem, turpinājums E.Gulbim bija neveiksmīgs. M.Lodrā pārliecinoši nospēlēja atlikušos piecus geimus, uzvarot setā ar 6:1.

Arī trešajā setā E.Gulbis spēja uzvarēt trešajā geimā pie savas serves, bet seta beigās iegūt vēl vienu punktu. Tas gan neko daudz nedeva un nācās zaudēt setu ar 2:6. Ar identisku rezultātu trešajam setam noslēdzās arī ceturtais un E.Gulbis zaudēja iespēju turpināt cīņu Australian Open turnīrā.

E.Gulbis pēc šīs spēles zaudējis jau sesto maču pēc kārtas, bet Australian Open čempionāta pirmajā kārtā E.Gulbis nopelnījis desmit ATP ranga punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi