Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Gulbja spēles Masters turnīros varētu rādīt Viasat Sport Baltic

Ernesta Gulbja spēles jau nākamajos divos "Masters" tenisa turnīros varētu redzēt "Viasat Sport Baltic" skatītāji, ja vien turnīra grafiks būs tam pietiekami labvēlīgs.

"Viasat Sport Baltic" nodrošinās plašu pārraižu klāstu no martā un aprīļa sākumā paredzētajiem "Masters" turnīriem Indianvelsā un Maiami (ASV), aģentūrai BNS pirmdien pastāstīja "Viasat Sport Baltic" programmu direktors Toms Circenis. Gulbja spēles rādīs, ja vien izloze viņu nesavedīs ar kādu mazpazīstamu pretinieku, un Latvijas spēcīgākajam tenisistam cīņas nebūs jāaizvada kādā no mazākajiem kortiem, kur nav televīzijas translācijas iespēju.

"Ja tehniski tas būs iespējams, Gulbja spēles noteikti rādīsim," teica Circenis.

Indianvelsas turnīra pārraides "Viasat Sport Baltic" sāks 14. martā ar otrās kārtas spēlēm. Notikumiem turnīrā varēs sekot tiešraidē no vakara līdz nākamās dienas rītam. Interesantākās spēles nākamajā dienā varēs noskatīties arī atkārtojumā. Paredzēts, ka latviešu valodā komentāru nodrošinās divi komentētāju pāri, bet daļa spēļu naktī būs ar komentāru angļu valodā. Viens komentētāju pāris būs Pēteris Siksnis un Māris Rozentāls, savukārt otrs duets televīzijā vēl nav izvēlēts.

"Viasat Sport Baltic" plāno prestižos "Masters" sērijas turnīrus rādīt arī pēc Indianvelsas un Maiami sacensību noslēguma. Aprīlī "Masters" sērija turpināsies Montekarlo un Romā, bet vēlāk sezonā turnīri paredzēti arī Madridē, Monreālā, Cincinati, Šanhajā un Parīzē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi