Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Halepa pēc Ostapenko sitiena ar bumbiņu pa galvu joprojām jūt sāpes

Rumānijas tenisiste Simona Halepa, kurai otrdien dubultspēles laikā ar bumbiņu pa galvu trāpīja Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, joprojām jūt galvassāpes, taču tās viņai trešdien netraucēja sasniegt Uhaņas WTA Premier tenisa turnīra ceturtdaļfinālu.

WTA vienspēļu ranga piektā rakete Halepa duetā ar Ostapenko otrdien aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli pret amerikānieti Betāniju Mateku-Sendsu un čehieti Lūciju Šafāržovu, tomēr cīņa noslēdzās jau pēc ceturtā geima, jo Ostapenko, spēcīgi sitot no gala līnijas, trāpīja pa savas partneres galvu. Sitiens bija tik spēcīgs, ka Halepa maču nevarēja turpināt, jo viņai sākās reibonis un galvassāpes. Tobrīd Latvijas un Rumānijas duets, kurš bija saņēmis rīkotāju īpašo ielūgumu startam dubultspēļu turnīrā, bija iedzinējos ar 1-3.

"Viņa man trāpīja ar bumbiņu, kura lidoja aptuveni ar 150 km/h lielu ātrumu. Man sākumā reiba galva, taču vēlāk kļuva labāk. Joprojām jūtu sāpes galvas kreisajā pusē, taču viss būs kārtībā," savu stāvokli raksturoja Halepa, kura trešdien saņēma ārstu atļauju aizvadīt vienspēļu turnīra astotdaļfināla cīņu.

Tajā rumāniete divos setos trešdien ar 6-3, 6-3 uzvarēja Jaroslavu Švedovu no Kazahstānas, kura pasaules rangā ieņem 41.vietu.

Ceturtdaļfinālā Halepa, kura vienspēļu turnīrā ir izlikta ar ceturto numuru, tiksies ar amerikānieti Medisonu Kīzu, kura trešdien trešās kārtas cīņā ar 6-1, 4-6, 6-4 uzvarēja Darju Kasatkinu no Krievijas.

LETA jau vēstīja, ka vienspēļu turnīrā Ostapenko pirmajā kārtā ar rezultātu 3-6, 1-6 piekāpās Čehijas tenisa zvaigznei Petrai Kvitovai. Tikmēr Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova, tiekoties ar Kazahstānu pārstāvošo krievieti Jūliju Putincevu, pārtrauca cīņu ar sev nelabvēlīgu rezultātu 1-6, 1-4.

Līdz ar to abas tenisistes turnīrā saņēma pa vienam WTA vienspēļu ranga punktam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi