Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Indijas cīkstoņi šokējošos apstākļos gatavojas Londonas olimpiādei

Indijas sporta amatpersonas šokējuši apstākļi, kādos dzīvo brīvā stila un grieķu-romiešu cīkstoņi, gatavojoties olimpiskajām spēlēm.

Sporta ministrijas pārraudzības komitejas pārstāvis Kajans Sings apmeklēja sportistu treniņnometni netālu no Indijas galvaspilsētas Deli, kur cīkstoņi gatavojas gaidāmajām olimpiskajām spēlēm Londonā.

"Es biju šokēts, redzot, ka bojāti augļi tiek izmantoti sulas pagatavošanai, kas turklāt notiek neatbilstošos apstākļos," Sings atklāja laikrakstam Hindustan Times.

"Nometnē nav neviena, kas pārraudzītu pasniegtā ēdiena tapšanas procesu," turpināja sporta komitejas pārstāvis, sakot, ka sportisti nesūdzējās par apstākļiem, jo baidījās tikt izmesti no nometnes.

Starp nometnes dalībniekiem ir Pekinas Olimpiādes bronzas medaļas ieguvējs Sušils Kumārs, kurš cer uz medaļu arī Londonas olimpiskajās spēlēs, kas tiks atklātas 27. jūlijā.

Indijas iedzīvotāju skaitam, kas sasniedzis jau 1,2 miljardus, un strauji augošajai ekonomikai vajadzētu būt par pamatu spēcīgai olimpiskajai paaudzei, tomēr Pekinas Olimpiādē 2008.gadā tika iegūta tikai viena zelta un divas bronzas medaļas.

Sporta attīstības vadītāji atlētu panākumu sekmēšanai 2001.gadā izveidoja organizāciju Olymic Gold Quest, bet nepietiekamie ieguldījumi un sportistu trenēšana joprojām ir liela problēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi