Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ivo Lakučs kļuvis par Latvijas BMX riteņbraukšanas izlases galveno treneri

Par Latvijas BMX riteņbraukšanas galveno treneri apstiprināts divkārtējā olimpiskā čempiona treneris Ivo Lakučs, lēmusi Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) padome. I.Lakučs amatā apstiprināts vienbalsīgi un nomainīs savu brāli Olafu.

Jau daudzus gadus I.Lakučs bijis viena no redzamākajām personībām BMX riteņbraukšanā. Jaunais izlases galvenais treneris līdz 2008.gadam bija profesionāls BMX braucējs, izcīnot medaļas pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī startējot Pekinas olimpiskajās spēlēs. Jau pirms Pekinas Olimpiādes I.Lakučs uzsāka trenera karjeru. Viņa audzēkņi Māris Štrombergs, Edžus Treimanis un Rihards Veide sekmīgi startēja Londonas olimpiskajās spēlēs. 

Latvijas šosejas riteņbraukšanas galvenais treneris turpmāk būs Vitālijs Smirnovs, kurš ir viens no pieredzējušākajiem šīs nozares speciālistiem Latvijā. Smirnovs ir arī kontinentālās komandas Rietumu-Delfin galvenais treneris, kuras sastāvā ir iekļauti virkne Latvijas U-23 izlases kandidātu. Trenera karjeras laikā Smirnovs trenējis arī Ēģiptes izlasi. 

Savukārt par MTB riteņbraukšanas galveno treneri apstiprināts Normunds Noreiko, kurš jau ilgu laiku ir labākais kalnu divriteņu treneris Latvijā. Noreiko ir arī Rīgas riteņbraukšanas skolas treneris un MTB kluba NN Sporta klubs vadītājs. Viņa audzēknis Pēteris Janevics pērn sekmīgi startēja augsta līmeņa MTB sacensībās ne vien Latvijā, bet arī Eiropā. 

Tāpat par LRF preses sekretāru padomes locekļi apstiprinājuši Tomu Marksu. BMX izlases menedžeris turpmāk būs Artis Ozols, bet BMX sacensību direktora amatā darbosies Uldis Mankuss. 

Savu vadību pārvēlējusi arī tiesnešu kolēģija. Par kolēģijas priekšsēdētāju ievēlēts Aleksandrs Trofimovs. Tiesnešu kolēģijas vietniece būs Elita Grašiņa, bet par kolēģijas locekli ievēlēts Edmunds Melderis. Kā ziņots, pagājušā gada novembrī par LRF prezidentu tika ievēlēts Igo Japiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi