Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķīšezerā norisināsies pasaules čempionāts vindsērfingā Raceboard klasē

No 16. līdz 21. augustam Rīgā, Ķīšezerā, norisināsies pasaules čempionāts vindsērfingā Raceboard klasē. Šobrīd dalībai čempionātā ir pieteikušies vairāk kā 40 dalībnieku no 15 valstīm - Vācijas, Francijas, Norvēģijas, Argentīnas, Latvijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Spānijas, Portugāles, Krievijas, Lielbritānijas, Horvātijas un Lietuvas, vēsta rīkotāji.

Latvijā starptautiskās Raceboard klases sacensības norisināsies jau ceturto reizi. 2010. gadā Latvijā tika organizēts pasaules Raceboard čempionāts, kurā Latvijas sportiste Vita Matīse pirmo reizi kļuva par uzvarētāju.

Māris Birzulis, kluba “360” pārstāvis, sacensību organizators: “Ir liels prieks, ka šī gada Pasaules čempionāts Raceboard klasē norisināsies vēsturiskajā vindsērfinga dzimšanas vietā  Ķīšezerā, Rīgā, kas ir pieredzējusi daudzas spožas Latvijas vindsērfinga meistaru uzvaras teju 50 gadu garumā. Pateicoties Latvijas iepriekšējai pieredzei, organizējot augstākā līmeņa burāšanas sacensības, esam pierādījuši un pārliecinājuši starptautisko burāšanas sabiedrību par lieliskajām iespējām uzņemt viesus Rīgā un to, ka paveiksim maksimāli iespējamo, lai sportiskais gars būtu klātesošs šajos īpašajos apstākļos. Ņemot vērā mūsu sportistu pieredzi un iepriekšējos panākumus, ir liela iespēja, ka arī šogad Latvijas vindsērfinga meistari kāps uz augstākajiem goda pjedestāla pakāpieniem.”

Vindsērfings ir olimpiskais sporta veids. Olimpiskajās spēlēs līdz šim vindsērfingā ir piedalījušies trīs Latvijas burātāji - Ilona Dzelme, Vita Matīse un Ansis Dāle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi