Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Latkovskis un Dravnieks nedosies līdzi Latvijas handbola izlasei uz Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli Ungārijā

No Latvijas vīriešu handbola izlases sastāva, kas otrdien dosies uz pirmo 2014.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēli izbraukumā pret Ungāriju, kā pēdējie atskaitīti Edvīns Latkovskis un Dzintars Dravnieks, vēsta Latvijas Handbola federācija (LHF).
Latkovskis ikdienā spēlē Latvijas komandā Jūrmalas Sports, bet Dravnieks pārstāv Ogres vienību.

Tādējādi izlases rīcībā Ungārijā būs 16 spēlētāji, no kuriem seši pārstāv Latvijas klubus.

Kā ziņots, Latvijas izlasei gaidāmajos mačos ar Ungāriju un Horvātiju nepalīdzēs viens no vienības līderiem Aivis Jurdžs, kuram radušās ģimenes rakstura problēmas, un vārtsargs Raimonds Šteins, kuram ir nopietns muguras savainojums.

Tā kā lielākajai daļai no spēlētājiem vēl nedēļas nogalē bija mači savos klubos, izlase kopā trenējās tikai divreiz pirmdien.

Pirmo spēli Latvijas valstsvienība aizvadīs trešdien izbraukumā pret Ungāriju, savukārt ar Horvātijas handbolistiem tiksies sestdien Dobelē.

Vēl otrās kvalifikācijas kārtas ceturtajā grupā bez šīm trim komandām spēlē arī Slovākijas izlase. Turnīra spēles ilgs līdz nākamā gada jūnijam.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, aizvadot pa trim spēlēm savā laukumā un izbraukumā, bet Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvēji, kā arī labākā no trešajā vietā palikušajām vienībām.

Jūnijā Latvijas izlase veiksmīgi sacentās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā, uzvarot Maltu, kā arī nospēlējot neizšķirti ar Turciju un Igauniju. Grupā Latvijas izlase ieņēma otro vietu, iekļūstot otrajā un izšķirošajā kvalifikācijas turnīra kārtā.

Finālturnīrs 2014.gadā no 14. līdz 26.janvārim notiks Dānijā.

Latvijas handbola izlases sastāvs 2014.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlei pret Ungāriju: Edgars Kukša, Helmuts Tihanovs, Gatis Kozlovs, Margots Valkovskis, Ingars Dude, Egils Politers, Armands Uščins, Oskars Arājs, Austris Tuminskis, Kaspars Lisovskis, Jānis Grišanovs, Ģirts Lilienfelds, Dainis Krištopāns, Elvijs Borodovskis, Jānis Pavlovičs un Ēriks Blūms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi