Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas handbola izlase 2021.gada PČ kvalifikācijas turnīru uzsāks pret Izrāelu

Latvijas handbola vīriešu izlase 2021.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru iesāks pret Izraēlas valstsvienību.

Latvijas izlasei kvalifikācijas pirmie divi dueļi būs jāaizvada pret spēcīgo Izraēlu. Latvijas izlasei pirmā spēle kvalifikācijas turnīrā paredzēta viesos 15. vai 16.aprīlī, bet otrā mājās 18. vai 19.aprīlī.

Tikmēr pārējie dueļi kvalifikācijas turnīra būs starp Turciju un Krieviju, Rumāniju un Bosniju un Hercegovinu, kā arī Poliju un Lietuvu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas izlase savā debijā Eiropas čempionātā pirmajā cīņā ar 22:33 piekāpās Spānijai, otrajā duelī ar 24:32 zaudēts vēl vienai debitantei Nīderlandei, bet turnīra pēdējā mačā latvieši atzīstami cīnījās ar spēcīgo Vāciju, kapitulējot ar 27:28.

Latvijas pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā iesaistīsies no otrās kārtas, kurā piedalīsies četras pirmo kārtu pārvarējušās labākās izlases, kā arī četras valstsvienības, kuras nesenajā Eiropas čempionātā ierindojās pēdējās pozīcijās. Starp četrām izlasēm, kuras kvalifikācijas turnīrā iesaistīsies no otrās kārtas, nedrīkst būt komandas, kas piedalījušās olimpiskās kvalifikācijas sacensībās.

2021.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā kārtā izlases aizvadīs divas spēles. Četras uzvarētājas no šīs kārtas pievienosies tām izlasēm, kuras nesen notikušajā Eiropas čempionātā ierindojās no 4. līdz 20.vietai. Starp tām gan nebūs Dānija, kas ir pašreizējā pasaules čempione un vietu finālturnīrā nopelnījusi automātiski. Tāpat finālturnīrā spēlēs Eiropas čempioni Spānija, vicečempioni horvāti, kā arī bronzas medaļnieki norvēģi.

Otrajā kvalifikācijas kārtā komandām būs jāaizvada divas spēles, pirmajai no tām notiekot laika posmā no 5. līdz 7.jūnijam, bet otrajai - no 9. līdz 11.jūnijam. Šīs kārtas izloze norisināsies 9.martā. Desmit otrās kārtas uzvarētājas iegūs iespēju piedalīties pasaules čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi