Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Latvijas jaunie tenisisti startēs Future Tennis Cup turnīrā Viļņā

Ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tenisa akadēmiju līdzdalību, Baltijas valstu SEB bankas atklāj pirmo Future Tennis Cup 2013, kas norisinās Viļņā no šī gada 4. līdz 5. oktobrim. Tenisa turnīrā piedalās trīs tenisa akadēmiju labākie sportisti vecumā no 9 līdz 14 gadiem. Pirmo SEB bankas atbalstīto Future Tennis Cup organizē Viļņas Tenisa akadēmija.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: „SEB banka visās trīs Baltijas valstīs rūpējas ne tikai par dažādu starptautisku sacensību norisi, bet arī jauniešu apmācību un jaunu tenisa profesionāļu atbalstu. Latvijā mēs atbalstām gan Latvijas valstu tenisa izlašu treniņu un dažāda līmeņa starptautisku sacensību organizēšanu, gan iesaistāmies projektos, kas veicina sabiedrības interesi par tenisu. Šovasar noritēja starptautiskais jauniešu tenisa turnīrs "Rīga Open 2013", kura laikā sešu dienu garumā četrās vecuma grupās tiks noskaidroti labākie jaunie tenisisti un tenisistes kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Savukārt, lai veicinātu sabiedrības interesi par tenisu, jau otro gadu maijā visā Latvijā norisinājās "SEB tenisa mēnesis", kas guva plašu atsaucību - kopumā "SEB tenisa mēnesim" pieteicās un bezmaksas tenisa nodarbības izmantoja gandrīz 250 interesentu. Mēs redzam sabiedrības interesi un jauno tenisa profesionāļu izaugsmes potenciālu, tāpēc vēlam veiksmi un neatlaidīgu cīņas sparu šajā un nākamajos turnīros.”

Tenisa turnīrs tiks izspēlēts 9, 10, 12 un 14 gadu vecuma grupās. Katrā vecuma grupā startēs divpadsmit dalībnieki, pa četriem no katras valsts. Šogad Latviju tenisa turnīrā pārstāv Latvijas Specializētā neatkarīgā tenisa akadēmija, Lietuvu – Viļņas Tenisa akadēmija, bet Igauniju – jaukta vairāku akadēmiju komanda.

Future Tennis Cup 2013 ir pilotprojekts – pirmais solis ceļā uz jaunu Baltijas mēroga SEB bankas atbalstītu tenisa turnīru jauniešiem. Šobrīd ir uzrunātas visu trīs Baltijas valstu tenisa federācijas, lai nākamgad tenisa turnīrs norisinātos federāciju līmenī un tiktu iekļauts visu triju valstu turnīru kalendāros.

Baltijas jauniešu tenisa turnīrs Future Tennis Cup 2013 norisnāsies no 4. līdz 5. oktobrim, SEB Arēnā Viļņā. Turnīra ietvaros tiks izspēlētas gan puišu un meiteņu vienspēles, gan jaukto komandu dubultspēles. Izspēles sāksies 4. oktobrī, plkst. 13:00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi