Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas pāris tuvu Eiropas kausa pusfinālam Latīņamerikas dejās

Rumānijā notikušajā Eiropas kausā Latīņamerikas (LA) dejās Latvijas dejotāji Artūrs Freimanis un Aliaksandra Kotava 25 pāru konkurencē ieguva 14.vietu, pavisam maz pietrūkstot līdz pusfināla divpadsmitniekam, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pagājušajā nedēļas nogalē Bukarestē norisinājās divas augsta mēroga sacensības. Jau ziņojām, ka Eiropas čempionātā Standartdejās abi Latvijas pāri Romāns Dobrecovs/Violeta Ļevčenko (17.vieta 54 pāru konkurencē) un Andrejs Griņēvičs/Kornēlija Dobrovoļskite (22.vieta) iekļuva ceturtdaļfinālā, Paralēli šim čempionātam norisinājās arī Eiropas kauss citā deju programmā – LA dejās, kur no katras valsts bija deleģēts viens pāris.

Latviju pārstāvēja vicečempioni – jelgavnieks Artūrs Freimanis un Aliaksandra Kotava (Smolko deju studija), kuriem konkurenci sastādīja 24 citu valstu deju pāri. Artūrs ar Aliaksandru pārliecinoši pārvarēja pirmo kārtu un iekļuva ceturtdaļfinālā. Otrajā kārtā viņi nopelnīja 22 no 45 punktiem, tikai četriem punktiem pietrūkstot līdz pusfinālam. Līdz ar to Freimanis ar Kotavu ieguva 14.vietu.

Par kausa ieguvējiem pārliecinoši kļuva pasaules čempionāta pusfinālisti no Čehijas George Eduards Sutu/Terēza Kučerova. Otro vietu sīvā cīņā ieguva rumāņi Aleksandru Kristians Mihai/Georgianu Barbu, kas aiz sevis atstāja Vācijas dejotājus Danielu Dingi un Alesiju Alegru Gigli. Pārējās trīs vietas finālā ieguva ungāri, itāļi un slovēņi. Pusfināla iekļuva un 11.vietu ieguva Austriju pārstāvošais Latvijas dejotājs Gustavs Ernests Arājs ar Jaroslavu Hūberi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi