Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Latvijas regbija izlase pārbaudes spēlē zaudē lietuviešiem

Svētdien, 21. oktobrī, RFS (LU) stadionā notika pārbaudes spēle starp Latvijas un Lietuvas valstsvienībām. Pārāki ar 69:21 bija mūsu dienvidu kaimiņi, informē Latvijas Regbija federācija (LRF) preses sekretārs Jānis Erenbergs.
Taču rezultāts šoreiz nebija galvenais, jo mūsu izlases jaunais galvenais treneris Sergejs Lisko centās noskaidrot galvenos kandidātus uz valstsvienības sastāvu Eiropas Nāciju kausa mačiem. Pirmā spēle šoruden paredzēta izbraukumā pret Serbiju 27. oktobrī, bet otrā 3. novembrī pulksten 14.00 pret Dāniju Daugavas stadionā.

Jāuzsver, ka šoreiz pārbaudes spēlei bija nevis oficiāls, bet gan eksperimentāls raksturs. Abas komandas aizvadīja piecus periodus pa 20 minūtēm, katrā no tiem spēlējot ar citādu virknējumu. Punktus mūsu komandas labā guva Mihails Tumins, kurš izdarīja pirmo piezemējumu un pēc tam izpildīja trīs precīzus realizācijas sitienus (11 punkti), kā arī pa piezemējumam Leno Bramaņa (5p.) un Arvja Pilenieka (5p.) rēķinā.

Latvijas izlases galvenais treneris Sergejs Lisko:
– Latvijas valstsvienības spēlētājiem šajā mačā bija divi galvenie uzdevumi. Pirmais no tiem – minimizēt cilvēku skaitu rakos un saglabāt bumbu, bet otrais – trīsceturtdaļniekiem nospēlēt plašāk. Līdz spēles beigām mums šos uzdevumus izdevās atrisināt. Jāatzīst, ka mača sākumā mums bija vairākas kļūdas aizsardzībā un arī fiziskā sagatavotība krasi kontrastēja ar sāncenšiem. Tagad vēlreiz jānoskatās spēles video ieraksts, jācenšas pastiprināt savus plusus, bet pirmdien jānosauc sastāvs, kādā komanda dosies uz Serbiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi