Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas snovborda izlases mērķis - ceļazīme uz Sočiem

Latvijas snovborda izlase frīstaila disciplīnā jaunajā sezonā plāno startēt deviņos Eiropas kausa izcīņas un vienā Pasaules kausa izcīņas posmā, kuros pausta cerība iekrāt nepieciešamos Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) ieskaites punktus dalībai nākamā gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Pagājušajā sezonā Latvijas izlases līderis Toms Petrusevičs uzvarēja Eiropas kausa kopvērtējumā frīstaila disciplīnā, kā arī kļuva par Latvijas un Baltijas čempionu snovborda sloupstaila disciplīnā."Man ir prieks par Petruseviča un Artūra Vasarāja iepriekšējās sezonas panākumiem. Pēc šādiem sasniegumiem apstāties nedrīkst," ceturtdien preses konferencē pauda Latvijas snovborda izlases frīstaila disciplīnā vadītājs Jānis Mellups. "Pirms šīs sezonas esam cītīgi trenējušies Siguldā kopā ar brāļiem Dukuriem un ielikuši labu fizisko pamatu."Latvijas izlases šīs sezonas mērķis ir dalība FIS sacensībās un izcīnīta ceļazīme uz Soču olimpiskajām spēlēm."Mūsu ambīcijas aug ar katru gadu. Petrusevičs šonedēļ gatavojas doties uz nometni Vistlerā, Kanādā, bet pēc tam startēs posmos, kuros būs iespējams izcīnīt nepieciešamos FIS punktus. Kopumā šosezon paredzēts startēt deviņos Eiropas kausa posmos un vienā Pasaules kausa posmā, kas notiks Austrijā," piebilda Latvijas izlases treneris Inārs Bīrmanis. "Lai gan Latvijā nav lielu kalnu, ar augstiem mērķiem mēs varam izdarīt daudz. Līdzīgi tas ir Somijai, kas ir lielākā šī sporta veida valsts."Petrusevičs savu debiju Pasaules kausa sacensībās piedzīvoja pagājušajā sezonā Čehijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi