Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Latvijas svarbumbu cēlāji teicami startē Pasaules spēlēs Lietuvā

No 6. līdz 9.jūlijam Lietuvā norisinājās TAFISA Pasaules spēles, kas ir plaša mēroga sporta un kultūras pasākumu festivāls, notiek reizi četros gados un ir kā Olimpiādes analogs neolimpiskajiem sporta veidiem. Šogad spēlēs piedalījās gandrīz 7000 dalībnieku no 58 valstīm, informēja Latvijas Svarbumbu Celšanas asociācija.

Latviju svarbumbu celšanas sacensībās pārstāvēja Latvijas izlase 17 sportistu sastāvā, kopvērtējumā izcīnot 3. vietu un piekāpjoties vien Krievijas un Kazahstānas izlasēm. Sacensības bija īpaši grūtas lielā karstuma dēļ, kas padarīja katra sportista startu par īpaši smagu pārbaudījumu.

Par spīti tam, virkne Latvijas izlases svarbumbu cēlāju, uzrādīja labus rezultātus – Kristīne Pavlovska (Daugavpils novads) ieņēma 2. vietu jauniešu vidū, Santa Morozova (Nacionālā Aizsardzības Akadēmija) un Sanita Juškēvica (Vecumnieku novads) – 2. un 3. vietu pieaugušo konkurencē, Vladislavs Tokarenko (Ventspils) – 3. vietu jauniešu starpā, Valērijs Cvetkovs (Jēkabpils) – sudraba medaļu starp junioriem. Vīriešu konkurencē 2. vietu ieņēma Andrejs Makuha (RTU), 3. vietu - Kaspars Kroičs (RTU). Īpaši var atzīmēt Vasīliju Giņko (Ventspils), kurš ne tikai ieguva 3. vietu, bet arī laboja trīs Latvijas rekordus – grūšanā, raušanā un divcīņā kopumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi