Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Lietus dēļ Gulbja un Raoniča dueli pārceļ uz piektdienu

Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja un Kanādas sportista Miloša Raoniča ceturtdien paredzētais Barselonas ATP World Tour 500 turnīra 3.kārtas mačs pārcelts uz piektdienu un varētu sākties ap plkst.14.

Mača sākums bija plānots ceturtdien ap plkst.17, taču lietus dēļ Barselonā tika pārtrauktas vairākas spēles, līdz beidzot visi mači pārcelti dienu vēlāk.

Raoničs kā izliktais tenisists sāka no 2.kārtas, kurā trešdien divos setos ar 6-4, 6-2 uzveica francūzi Eduāru Rožē-Vaselēnu. Savukārt Gulbis Barselonā aizvadījis jau četrus mačus - divas uzvaras kvalifikācijā, bet pamatturnīrā latvietis tika galā ar čehu Radeku Štepaneku (7-6(4), 6-2) un spāni Fernando Verdasko (6-3, 6-4).

Gulbja un Raoniča dueļa uzvarētājam 1/4 finālā iespējama tikšanās ar 3.numuru izlikto čehu Tomašu Berdihu vai spāni Tomiju Rovredo.

Latvietis jaunākajā ATP rangā atrodas 53.vietā, kamēr Melnkalnē dzimušais un Kanādu pārstāvošais Raoničs atrodas karjeras augstākajā pozīcijā - 13. Šogad viņš jau triumfējis Sanhosē ATP 250 turnīrā, tāpat sasniedzis 4.kārtu Australian Open un Indianvelsas Masters sacensībās.

Gulbis par kvalifikācijas un divu pamatturnīra kārtu pārvarēšanu Barselonā jau nopelnījis 55 ATP ranga punktus. Pērn latvietis šajā turnīrā zaudēja jau 1.kārtā, bet Raoničs iekļuva pusfinālā. 

Abi iepriekš tikušies divas reizes - gan 2011.gada Montekarlo Masters, gan pērn Memfisā pārāks divos setos izrādījās Raoničs.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi