Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maļuka: Grūti samierināties, ka vēl neesmu gatava cīnīties par medaļām

Latvijas labākajai peldētājai Ievai Maļukai pēc olimpiskās debijas ir milzīgs sarūgtinājums, atzīstot, ka viņa ļoti vēlētos jau šobrīd cīnīties par medaļām, bet pati saprot, ka tam vēl nav gatava.

Maļuka pirmdien Tokijas olimpisko spēļu peldēšanas sacensībās 200 metru distancē brīvajā stilā par vairāk nekā divām sekundēm atpalika no personiskā rekorda, kas deva 24. vietu 29 sportistu vidū. Bija acīmredzami, ka sportiste sacensības uzsāka pārāk straujā tempā, jo pēc 50 veiktiem metriem tikai par 0,05 sekundēm atpalika no pasaules rekorda. Tas atspoguļojās noslēdzošajos 50 metros, kad 18 gadus vecās atlētes temps ievērojami kritās.

Salīdzinājumam - pirmos 50 metrus rīdziniece nopeldēja 27,34 sekundēs, bet pēdējos vien 34,10 sekundēs.

"Varbūt man šovakar nesanāca uzstādīt kārtējo Latvijas rekordu un uzlabot savu rezultātu, bet es noteikti ieguvu milzīgu pieredzi un ceru, ka nākotnē tā nāks man par labu. Šobrīd vēl neesmu gatava pieņemt to, ka šādi gadās visiem," pāris stundas pēc sacensībām izteicās Maļuka, kurai sākotnēji sarūgtinājums bija pārāk liels, lai sniegtu komentāru visiem uz vietas esošajiem žurnālistiem.

"Man ir 18 gadi, vēl neesmu nobriedusi sportiste, es vēl tikai attīstos, ja tā var teikt, uzpildos ar šo pieredzi un gatavojos saviem labākajiem startiem un labākajiem rezultātiem. Ir grūti samierināties ar to, ka šobrīd vēl neesmu gatava cīnīties par medaļām, jo es to ļoti vēlos. Cerams, ka izdarīšu pareizus secinājumus un man viss izdosies."

Otrdien olimpiskajās spēlēs startēs peldētājs Daniils Bobrovs, kuram 200 metri brasā būs vienīgā distance Tokijā, bet Maļukai vēl ir priekšā starts 100 metros brīvajā stilā, kurā priekšsacīkstes risināsies trešdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi