Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Marejs, Nadals un Nišikori sasniedz olimpisko spēļu tenisa turnīra ceturtdaļfinālu

Pasaules vadošie tenisisti brits Endijs Marejs, spānis Rafaels Nadals un japānis Kei Nišikori ceturtdien sasniedza Riodežaneiro olimpisko spēļu ceturtdaļfinālu.

2012.gada Londonas olimpisko spēļu čempions Marejs trešās kārtas mačā ar 6-1, 2-6, 6-3 ne bez grūtībām pieveica Itālijas tenisistu Fabio Fonjīni.

Marejs plāno kļūt par pirmo tenisistu, kurš ieguvis zelta medaļu divās olimpiskajās spēles pēc kārtas, bet par vietu pusfinālā viņš sacentīsies pret amerikāni Stīvu Džonsonu, kurš savā trešās kārtas mačā ar 6-1, 6-1 sagrāva krievu Jevgēņiju Donskoju.

Ceturtdaļfinālu sasniedzis arī olimpiskā turnīra trešais numurs Nadals, kurš ar 7-6 (7:5), 6-3 pieveica francūzi Žilu Simonu.

Nadals ir 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempions, bet Simonu viņam izdevies uzvarēt astoņos gadījumos no deviņiem.

Ceturtdaļfinālā Nadals spēkosies ar mājinieku cerību Tomašu Beluči, kurš ceturtdien ar 7-6 (12:10), 6-4 uzvarēja beļģi Dāvidu Gofēnu.

Labāko astoņniekā izdevies iekļūt arī Nišikori, kurš trešās kārtas duelī ar 6-2, 6-2 uzvarēja Andreju Martinu no Slovākijas.

Ceturtdaļfinālā Nišikori sacentīsies ar francūzi Gaelu Monfisu, kurš ar 6-7 (6:8), 6-3, 6-4 uzvarēja Horvātijas tenisistu Marinu Čiliču.

Nākamajā kārtā iekļuvis arī Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Huans Martins del Potro, kurš ar 6-7 (4:7), 6-1, 6-2 pārspēja Taro Danielu no Japānas.

Jau vēstīts, ka del Potro olimpisko spēļu tenisa turnīra pirmajā kārtā uzvarēja pasaules ranga līderi Novāku Džokoviču no Serbijas.

Ceturtdaļfinālā del Potro sacentīsies ar spāni Roverto Bautistu Agutu, kurš ceturtdien ar 6-4, 7-6 (7:4) uzvarēja Luksemburgas pārstāvi Žilu Milleru.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ trešdien olimpiskajā turnīrā netika aizvadīts neviens tenisa mačs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi