Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Memfisas turnīrā noskaidroti ceturtdaļfinālisti un pusfinālistes

Memfisā (ASV) notiekošajā Regions Morgan Keegan Championships turnīrā noskaidroti visi ceturtdaļfinālisti kungu konkurencē, kā arī pusfinālistes turnīrā dāmām.

Turnīra galvenais favorīts Endijs Rodiks pārliecinoši ar 6:2 un 6:3 pieveica citu amerikāņu tenisistu Robiju Džinepri, turklāt Rodikam uzvaras izcīnīšanai bija nepieciešama tikai 61 minūte. 

Rodika pretinieks ceturtdaļfinālā būs vēl viens amerikānis Sems Kverijs. Ar astoto numuru izliktais amerikānis 52 minūšu laikā apspēlēja Markosu Bagdati no Kipras, kuram dalībai šajā turnīrā bija piešķirts wild-card.

Argentīnietis Huans Martins del Potro (2.), kurš pieveica mūsu Ernestu Gulbi, ceturtdaļfinālā tiksies ar čehu Radeku Stepaneku (5.), kurš ar 6:2 un 6:4 pieveica austrieti Stefanu Kūbeku. Austrālietis Leitons Hjūits tiksies ar beļģi Kristofu Rohusu, bet krievs Igors Kuņicins spēkosies ar Dudi Selu no Izraēlas.

Savukārt dāmu turnīrā jau noskaidrotas pusfinālistes. Turnīra galvenā favorīte ir Karolīna Vozņacki no Dānijas, kura ceturtdaļfinālā ar 2:6, 6:3 un 6:3 pārspēja nīderlandieti Mihaēlu Krajīčeku. Viņas pretiniece pusfinālā būs Lielbritānijas tenisiste Anne Keotavona (4.). Savukārt otrajā pārī tiksies vāciete Sabīne Lisicki (ar 6:3 un 6:4 pieveica čehieti Lūciju Safarovu, kurai turnīrā trešais numurs) un ar otro numuru izliktā baltkrieviete Viktorija Azarenko (ar 6:4 un 6:2 apspēlēja francūzieti Polīnu Parmentjē).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi