Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ostapenko ielaužas WTA ranga TOP 40

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunākajā WTA rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpusies par vienu vietu un nu atrodama 40.pozīcijā.

Kā zināms, iepriekšējā nedēļā publicētajā rangā Ostapenko veica kāpumu uzreiz par 47.vietā un 41.pozīciju, kas bija viņas jaunais karjeras rekords. Tas viņai izdevās, jo neilgi pirms tam viņa bija aizkļuvusi līdz Dohas WTA Premier sērijas turnīra finālam, savukārt aizvadītajā nedēļā Latvijas tenisiste līdzjutēju balsojumā tika nosaukta par februāra WTA lielākā izrāviena autori.

Savukārt augstajā 11.vietā Ostapenko ir rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti un kurā tenisistes cīnās par dalību sezonas noslēguma turnīrā WTA Finals. Pirms nedēļas Latvijas pārstāve noslēdza pirmo desmitnieku.

Tikmēr Latvijas otrā rakete joprojām ir Anastasija Sevastova, kura WTA rangā pakāpusies par vienu vietu un atrodama 92.pozīcijā.

Neviena no abām Latvijas pirmajām raketēm iepriekšējā nedēļā turnīros nepiedalījās, bet Sevastovai pirmdien iecerēta piedalīšanās Indianvelsas WTA Premier sērijas turnīra kvalifikācijā, kur viņa pirmajā kārtā tiksies ar planētas 151.raketi amerikānieti Džesiku Pegulu. Tikmēr Ostapenko šajā turnīrā negrasās piedalīties.

Savukārt Diāna Marcinkēviča ir 486.labākā tenisiste pasaulē, rangā veicot kāpumu par četrām vietām.

Pasaules ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmo vietu saglabājusi pieredzējusī amerikāniete Serēna Viljamsa, kura ir gados vecākā ranga pirmā rakete tā vēsturē. Savukārt otrā joprojām ir Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāja vāciete Angelika Kerbere, kurai seko poliete Agņeška Radvaņska.

Ceturtā ir spāniete Garvinje Mugurusa, kurai seko rumāniete Simona Halepa, bet sestā ir spāniete Karla Suaresa Navarro. Septīto vietu ieņem krieviete Marija Šarapova, kamēr viņai seko šveiciete Belinda Benčiča. Savukārt pirmo desmitnieku noslēdz Petra Kvitova no Čehijas un itāliete Roberta Vinči.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi