Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ozo hallē notiks starptautiskas šorttreka sacensības

26. augustā Ozolniekos OZO hallē notiks starptautiskās šorttreka sacensības, kurās piedalīsies 47 dalībnieki no Ungārijas, Rumānijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas, kā arī Latvijas pārstāvji no Ventspils sporta skolas Spars un Jelgavas ledus sporta skolas. Latviju pārstāvēs arī mūsu spēcīgākie šorttrekisti - Roberto Puķītis un Jēkabs Saulītis, informē OZO halles vadītājs Dainis Liepiņš.
Latvijā šobrīd ir divi šorttreka klubi – Ventspilī un Jelgavā, bet kopumā Latvijā ar šo sporta veidu nodarbojas vismaz 100 sportisti. Sacensību pirmā daļa sāksies plkst. 8:00 un notiks līdz 11:00, tad turpināsies pēc pārtraukuma plkst.13. Visi interesenti un līdzjutēji laipni aicināti, ieeja – bez maksas.

Savukārt no 1.septembra OZO hallē darbu uzsāks Evitas Krievānes slidošanas skola. “Septembrī OZO hallē sāksies manis vadītie treniņi tieši šorttrekistiem, taču no 1. oktobra sāksies slidotapmācība jebkura vecuma un sagatavotības līmeņa bērniem. Mazākie pēc tam varēs turpināt trenēties daiļslidošanā, lielākie – hokejā un šorttrekā. Apmeklēt treniņus varēs arī interesenti, kas vienkārši vēlas iemācīties slidotprasmi, tajā skaitā arī pieaugušie. Lielākā daļa manu audzēkņu ir no Ozolniekiem un Jelgavas, taču ir audzēkņi arī no Rīgas un Pierīgas. Tuvākajā nākotnē ceru sadarbībā ar Ozolnieku novada domi sākt organizēt slidošanas nodarbības arī bērnudārza grupiņām,” saka Evita Krievāne. Viņa pārstāvējusi mūsu valsti Latvijas šorttreka izlasē 2006. gadā Turīnas olimpiskajās spēlēs un cer doties arī uz Soču olimpiskajām spēlēm 2014. gadā. 

Šorttrekistu nometni vada pasaules titulētākais treneris Īvs Nadu

OZO hallē līdz augusta beigām turpinās Starptautiskās slidošanas asociācijas (ISU) organizētās šorttrekistu nometnes treniņi, kuros bez Latvijas labākajiem jaunajiem sportistiem piedalās arī viesi no Ungārijas, Rumānijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas. Nometni vada kanādietis Īvs Nadu (Yves Nadeau) - pasaulē titulētākais šorttreka treneris, kura audzēkņi 20 gadu laikā olimpiādēs un pasaules čempionātos izcīnījuši vairāk nekā 200 medaļas. Īvs Nadu bijis Kanādas un Nīderlandes šorttreka galvenais treneris, šobrīd viņš ir vairāku valstu nacionālo komandu konsultants.

OZO halle darbojas no 2008.gada 31.maija. Tajā ik gadu nodarbības apmeklē vismaz 50 000 cilvēku. Hallē ir nodrošināts viss nepieciešamais veiksmīgam darbam: kvalitatīvs ledus, labs tehniskais aprīkojums, iespēja dzīvot līdzās ledus hallei un stadions āra treniņiem. Tajā regulāri notiek starptautiskās treniņnometnes, kur var sastapt pasaules līmeņa zvaigznes un vairākas ārvalstu dažādu sporta veidu komandas jau ir izteikušas vēlmi OZO hallē vasaras treniņnometnes organizēt arī nākamgad.

Lai atbalstītu daiļslidošanas popularitāti, OZO halle ir palīdzējusi nodrošināt iespēju arī bērnu nama bērniem pabūt ledus hallē, organizējot tikšanās ar Latvijas hokeja zvaigznēm un bezmaksas nodarbības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi