Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināta - Lietus dēļ pārcelta Gulbja un Verdasko spēle

ATP ranga 39.numurs Ernests Gulbis piektdien tomēr neaizvadīs trešās kārtas maču Vimbldonas Grand Slam turnīrā, kurā viņa pretinieks ir Spānijas tenisists Fernando Verdasko (ATP 54.).

Lietus ieviesis korekcijas Vimbldonas piektdienas programmā un mačs ar latvieša līdzdalību tiks aizvadīts tikai sestdien.

Gulbis turnīru sāka pirmdien, kad sīvā trīs setu cīņā ar 7-6 (7:1), 6-4, 7-5 uzveica Francijas sportistu Eduāru Rožē-Vaselēnu. Divas dienas vēlāk latvietis parūpējās par nelielu pārsteigumu, jau otro gadu pēc kārtas Vimbldonā uzveicot ATP ranga 7.raketi. Šoreiz kārta pienāca francūzim Žo Vilfrīdam Tsongam, kurš pēdējos divus gadus bija sasniedzis pusfinālu. Pēc trešā seta, kad rezultāts bija 3-6, 6-3, 6-3 Gulbja labā, kājas traumas dēļ Tsonga cīņu vairs neturpināja.

Par divu kārtu pārvarēšanu Gulbis nopelnījis 90 ATP ranga punktus un 63000 mārciņu (52100 latu) prēmiju.

Latvieša šodienas pretinieks Verdasko turnīru sāka ar panākumu pret beļģi Ksavjēru Malisi: 6-7(5), 6-1, 6-4, 6-3, bet otrajā kārtā sīvā cīņā uzveica arī francūzi Žiljēnu Benetū: 7-6(1), 7-6(4), 6-4. Verdasko šo sezonu aizvada visai pieticīgi un nevienā turnīrā vēl nav ticis tālāk par 3.kārtu.

Ar šo Spānijas tenisistu Gulbis ticies kopumā trīs reizes, pēdējo no tām vēl šogad Barselonas ATP 500 turnīrā, kad pirmo reizi izdevās Verdasko uzveikt: 6-3, 6-4. Iepriekšējie divi mači pirms tam noslēgušies ar spāņa uzvaru, taču tie visi aizvadīti māla seguma kortos. Kā zināms, prestižais Vimbldonas turnīrs tiek aizvadīts uz zāles seguma.

Verdasko un Gulbja dueļa uzvarētājs astotdaļfinālā tiksies ar argentīnieša Huana Monako un francūža Kenija De Šepera mača labāko, bet šī izspēles zara potenciālais pretinieks ceturtdaļfinālā varētu būt ar 2.numuru izliktais brits Endijs Marejs.

papildināta ar 2.rindkopu 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi