Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Pauerliftings: Par Latvijas kausa kopvērtējuma līderiem kļūst Bauskas sportisti

23.februārī Aizputes sporta hallē aizvadīts Latvijas kausa pauerliftingā ceturtais posms - Aizputes novada čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma. Sacensības pulcēja vairāk nekā 100 spēka sportistus no visas Latvijas, taču īpaša uzmanība šoreiz komandu konkurencei – sīva cīņa starp divām Bauskas apvienībām un rezultātā līderu maiņa Latvijas kausa kopvērtējumā, informē organizatori.

Jau pirms sacensību sākuma bija skaidrs, ka Aizputes posms komandu konkurencē kļūs par cīņas ringu starp Bauskas SC Mēmele un Bauskas Atlēts – abas apvienības mačiem bija pieteikušas vērā ņemamu un līdzvērtīgu dalībnieku skaitu kā zīmi, ka viegli punktus konkurentiem dāvināt negrasās neviena. Šoreiz pārāki izrādījās SC Mēmele sportisti, par 26 punktiem apsteidzot Bauskas Atlētu, kas Aizputē ierindojās trešajā vietā aiz Liepājas pārstāvjiem. Kopvērtējumā SC Mēmele kļūst par Latvijas kausa līderiem, otrie – Bauskas Atlēts, bet trijnieku noslēdz līdzšinējie līderi Rembate, kurus Aizputes posmā nepārstāvēja neviens dalībnieks. 

Individuāli Open grupā 27 vīru konkurencē absolūti labākais šoreiz SC Mēmele sportists Sandris Preimanis, ar minimālu pārsvaru apsteidzot Gvido Taubi, bet trijnieku noslēdza Kaspars Sniedze. Jauniešu grupā pirmais Emīls Ločmelis no Panatta Fitness Sigulda, aiz sevis atstājot Arvi Brazjuļu no Bauskas Atlēts un komandas biedru no Panatta Fitness Nilu Teterovski.

Junioru konkurencē laurus plūca Apolons pārstāvis Dainis Tkačovs, cīņā par uzvaru apsteidzot divus Panatta Fitness Sigulda sportistus Mārtiņu Zviedrānu un Mārtiņu Šmukšu. Senioros pirmais Uģis Vācietis no Evolution, otrais – Bauskas Atlēts pārstāvis Dainis Zaķis, trešais – Felikss Žieds no SC Mēmele. Dāmu grupā goda pjedestāls pilnībā pieder Liepājas pusei - absolūti spēcīgākā Sandra Bileiše no Liepājas, otrā Karina Grigorjeva no Libava Powerlifting, bet trijnieku noslēdz vēl viena Liepājas pārstāve Arta Grebere. Ar visiem rezultātiem var iepazīties Latvijas Pauerliftinga federācijas mājaslapā.  

Latvijas Pauerliftinga federācijas (LPF), biedrības Spēka Pasaule un Aizputes novada domes rīkotais novada čempionāts Latvijas kausa izcīņas posmu saimē iekļauts otro gadu un jau iekarojis atlētu atzinību, ko apliecina dalībnieku skaits, kas šogad pieaudzis par aptuveni 40 sportistiem. Nākamais LK posms norisināsies pēc trīs nedēļām, taču centīgākajiem laika atpūtai nebūs – jau 9.martā Jelgavā norisināsies Latvijas čempionāts stieņa spiešanā guļus ar ekipējumu visām vecuma grupām. Visu turpmāko LK posmu norises datumus un vietas iespējams aplūkot LPF īpaši sagatavotajā video kalendārā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi