Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rietumu-Delfin komandai 3. un 4.vieta sacensībās Maskavā

Five rings of Moscow (UCI kat.2.2) velobrauciena ceturtajā posmā Krilackas apļos Rietumu-Delfin komandas braucējs Andris Smirnovs izcīnīja trešo vietu, bet Armands Bēcis finišēja ceturtais.Sacensību ceturtis etaps norisinājās sarežģītajā distancē Krilackas apļos, kas ir pauguraina un līkumota. Sportistiem bija jāveic 163,2 kilometri (12 apļi x 13,6 km).

Sacensību gaitu kontrolēja Krievijas komanda Itera-Katucha, kurai ir sacensību līderis Sergejs Firsanovs. Tādēļ sākumā nopietnu atrāvienu nebija. Taču pēdējos apļos bija vairāki mēģinājumi aizmukt no grupas, taču tika neitralizēti.Pēdējo atrāvienu veica divi braucēji – no Krievijas komandas Samara un Vācijas komandas Nutrixxion Sparkasse. Peletonam viņus neizdevās notvert. Pirmais finišēja Danils Komkovs (Samara RUS) un otrais Griša Janorške (Nutrixxion Sparkasse GER). Peletona priekšgalā finišēja Rietumu-Delfin braucēji Smirnovs un Bēcis.Bekmanis finišēja 18.vietā, Flaksis 57.vietā, Prokofjevs 83.vietā un Sorokins 104.vietā. Komandai šajā etapā trešā vieta.Kopvērtējumā līderis joprojām Firsanovs (Itera-Katucha). Rietumu-Delfin komandas braucēji ierindojas sekojošās vietās: Smirnovam 17.vieta, Bēcim 26.vieta, Flaksim 29.vieta, Bekmanim 32.vieta, Prokofjevam 83.vieta un Sorokinam 96.vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Veršakovs: Esam gatavi revanšēties

Latvijas čempionvienība handbolā Dobeles Tenax EHF Eiropas kausa otrajā kārtā ir gatava revanšēties par pērn piedzīvoto zaudējumu, Latvijas Handbola federācijai (LHF) norādīja Tenax galvenais tren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi